Joguina de Tecnomagia desenvolupada pel fill del Fèlix Martínez amb Magia Borràs

El Fèlix Martínez ja fa un temps que es va jubilar, treballava a la que és ara l'Àrea de Territori i Desenvolupament Econòmic. El dia que va celebrar la seva jubilació, el seu fill ens va fer un tastet de màgia... Ara ens escriu en un correu electrònic un missatge per a tots i totes. El llegeixes? Clica!

Benvolguts,
Em plau fer-vos avinent la sortida al mercat de la joguina de l’any per a nens, joves i grans fins més de 99 anys (d’esperit jove). Ha estat desenvolupada pel meu fill Xavi i altres col·laboradors i és la caixa evolucionada, als nostres temps, de Magia Borràs.

Una afectuosa abraçada a tots i totes.
Fèlix

 

En aquest correu que anuncia la primícia, hi ha els vincles d’ells: Xavi Martínez, juntament amb el company David Riudor, desenvolupadors de la joguina Tecnomagia Borràs, que acaben de posar en marxa i que se’n farà el llançament aquest Nadal, segons ells és la caixa de màgia del segle XXI.

I també hi ha una app en la qual es mostra amb videos explicats pels dos mags l’efecte del joc i com es fa.

 

Aquí tenim el seu vincle a Facebook on expliquen la seva experiència.

Hi diuen això:
“Ni en nuestros mejores sueños habríamos imaginado tener nuestro propio juguete.
Después de un año de gran trabajo entre bambalinas, estas navidades lanzamos Tecnomagia Borras: la caja de magia del siglo XXI.
Magia Borras ha hecho nacer a generaciones de magos en nuestro país y ha sido un proceso apasionante poder modernizar la marca con nuestra tecnología e imagen.
Trabajar con la flexibilidad de Educa Borrás nos ha permitido crear el juguete que siempre hubiéramos querido como niños y esperamos que las nuevas generaciones lo vean así.
No hemos podido resistirnos a activarlo como Saving Goal en goin… ¡Ansiosos de que llegue la Tecnomagia de la Navidad!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.