Joguina de Tecnomagia desenvolupada pel fill del Fèlix Martínez amb Magia Borràs

El Fèlix Martínez ja fa un temps que es va jubilar, treballava a la que és ara l'Àrea de Territori i Desenvolupament Econòmic. El dia que va celebrar la seva jubilació, el seu fill ens va fer un tastet de màgia... Ara ens escriu en un correu electrònic un missatge per a tots i totes. El llegeixes? Clica!

Benvolguts,
Em plau fer-vos avinent la sortida al mercat de la joguina de l’any per a nens, joves i grans fins més de 99 anys (d’esperit jove). Ha estat desenvolupada pel meu fill Xavi i altres col·laboradors i és la caixa evolucionada, als nostres temps, de Magia Borràs.

Una afectuosa abraçada a tots i totes.
Fèlix

 

En aquest correu que anuncia la primícia, hi ha els vincles d’ells: Xavi Martínez, juntament amb el company David Riudor, desenvolupadors de la joguina Tecnomagia Borràs, que acaben de posar en marxa i que se’n farà el llançament aquest Nadal, segons ells és la caixa de màgia del segle XXI.

I també hi ha una app en la qual es mostra amb videos explicats pels dos mags l’efecte del joc i com es fa.

 

Aquí tenim el seu vincle a Facebook on expliquen la seva experiència.

Hi diuen això:
“Ni en nuestros mejores sueños habríamos imaginado tener nuestro propio juguete.
Después de un año de gran trabajo entre bambalinas, estas navidades lanzamos Tecnomagia Borras: la caja de magia del siglo XXI.
Magia Borras ha hecho nacer a generaciones de magos en nuestro país y ha sido un proceso apasionante poder modernizar la marca con nuestra tecnología e imagen.
Trabajar con la flexibilidad de Educa Borrás nos ha permitido crear el juguete que siempre hubiéramos querido como niños y esperamos que las nuevas generaciones lo vean así.
No hemos podido resistirnos a activarlo como Saving Goal en goin… ¡Ansiosos de que llegue la Tecnomagia de la Navidad!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*