Jornada de commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Des de l’any 2016 l’Ajuntament de Sant Boi participa de la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Al voltant del lema d’aquesta nova edició, “LA CIUTAT EDUCADORA NO DEIXA NINGÚ ENRERE”, el Servei de Ciutat Educadora organitza el proper dimarts 30 de novembre una jornada a Can Massallera amb el següent programa:

 


16.45 – 17.15 h: Recepció i acreditació

17.15-17.30 h: Presentació de l’acte a càrrec de l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i de la tinenta d’Alcaldia de Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Alba Martínez.

Lectura de la Declaració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2021, a càrrec de l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i diverses entitats.

17.30-19.00 h: L’educació inclusiva. De l’exclusió a la plena participació de tot l’alumnat.

Ponència a càrrec de Climent Giné Giné, doctor en psicologia i professor emèrit de la Facultat de Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Taula rodona amb experiències inspiradoresmoderada per Anna Forés, directora adjunta de la Càtedra de Neuroeducació de la Universitat de Barcelona. Amb la participació de la Institució Balmes, l’Escola Amat Verdú, el Col·legi Pedagogium Cos i la Plataforma Inclusiva.

19.30 h: Cloenda de l’acte a càrrec de la tinenta d’Alcaldia de Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Alba Martínez.

A més, al vestíbul de Can Massallera s’exposarà una exposició itinerant que reflecteix el desenvolupament de les anteriors edicions commemoratives (2016-2020).

Per a més informació:
www.sbciutateducadora.cat
www.facebook.com/AjuntamentdeSantBoi
www.santboi.cat

#nodeixemninguenrere
#SBCiutatEducadora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.