Jornada inaugural d’inici del Curs 2017-2018 a Can Massallera

Ahir va tenir lloc l'acte d'inauguració del curs 2017/2018 a Can Massallera. Va ser presentat per l'alcalessa i hi va tenir lloc una conferència sobre la relació entre docents i famílies per a l'èxit educatiu, a càrrec de Jordi Collet de la Universitat de Vic. Hi van participar 350 docents de Sant Boi.

Ahir dijous, 7 de setembre, va tenir lloc l’acte d’inici de curs 2017/2018, que va ser presentat per l’Alcaldessa de Sant Boi, i en la que l’assistència va gaudir de la conferència “La relació entre docents i famílies per a l’èxit educatiu de tot l’alumnat”, a càrrec de Jordi Collet, sociòleg i professor titular de la Universitat de Vic. La conferència va reforçar la idea que la participació activa de les famílies a l’escola, millora el vincle i reverteix en la millora de l’èxit educatiu. En els documents annexos disposem de la presentació.

En aquest acte hi van participar més de 350 docents de centres educatius del municipi, també es va aprofundir i donar continuïtat al treball realitzat durant el curs 2016-2017 en relació a la millora dels vincles família – escola.

D’una banda, els caps d’estudis de les escoles de Sant Boi, han realitzat la formació “Millorem la relació família-escola”, on han treballat els aspectes que poden afavorir la millora d’aquesta relació.

D’altra banda, s’ha realitzat un treball de diagnosi i reflexió amb les AMPA del municipi, per tal de poder visualitzar les possibilitats de la participació de totes les famílies en l’educació del municipi.

Durant aquest curs continuarem desenvolupant accions en aquesta línia, la propera serà el proper 30 de novembre en el context del Dia internacional de les ciutats educadores, per a la qual estem organitzant unes jornades conjuntament amb les famílies i els docents, per compartir experiències i nous aprenentatges en relació amb la participació de les famílies als centres educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.