Jubilacions a la nostra Policia Local des d’inici d’any

Fa pocs mesos hi ha hagut un canvi en la llei sobre l’edat de jubilació de la policia… cinc companys de la Policia Local s’han pogut acollir ja a la disposició i estan gaudint de la jubilació.

Tots cinc van començar a treballar a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat el primer de gener de 1981, com a guàrdies urbans. Així s’anomenava en aquell moment.

 

 

 

I qui són aquests Policies que ja s’han jubilat?

Gabriel Cano García
Juan Pablo Marín del Rey

José Manuel Manchón Díaz

Manuel Llamas García

Tots quatre es van jubilar el 31 de gener de 2019, com a agents de la  Policia Local, que és com es diuen ara.

I el José Morillo, va realitzar una promoció a caporal de la Policia Local el dia 1 de febrer de 1992. Es va jubilar exactament l’endemà dels altres, l’1 de febrer de 2019.

José Morillo Hernández

PS: Fixeu-vos que hem aconseguit tenir fotografies de tots cinc amb l’uniforme i recents, gràcies a l’esforç que van fer companys del cos just abans que pleguessin!

I el dia 19 de febrer, alguns van fer l’acomiadament formal, aquí tenim els documents gràfics:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 respostes a «Jubilacions a la nostra Policia Local des d’inici d’any»

 1. De fet van començar el primer de Maig de 1980 tots cinc.Els millors desitjos per a ells i un aplaudiment pel esforç dels companys del cos !!!!!

 2. Salud, felicidad y larga vida a los compañeros J. Pablo, Gabriel , M. Llamas y J. Morillo.
  Ha sido un placer compartir con vosotros el servicio al ciudadano.

 3. Ells ho van fer lo millor que van poguer, sempre seran dels nostres. La història d’un cos és construeix gràcies a les virtuts i defectes dels que ens van precedir. Bona sort a la vostra nova etapa.

 4. Suerte a todos en su nueva etapa. A disfrutarlo que lo habéis ganado a pulso. Ha sido un placer conoceros. Un abrazo.
  A todos menos uno. El ya sabe quién es…

 5. Salud, larga y feliz vida como jubilados a estos grandes profesionales y mejor personas..
  ha sido un placer compartir con vosotros el servicio a los ciudadanos, gracias Gabriel, J. Pablo, M Llamas y J. Morillo….

 6. Mucha suerte a todos en esta nueva etapa que iniciais. Ha sido un placer compartir tantos años con todos vosotros, haciéndome crecer tanto profesional como personalmente. Aquí siempre tendréis un amigo.
  David

 7. Dicen que lo malo de la jubilación es que nunca tienes un día libre.
  Disfrutad a tope y gracias por una vida dedicada al servicio público.

 8. Ha sido un verdadero placer compartir mi vida laboral, con Gabriel Cano, Jose Morillo y Juan Pablo Marin, a los que tengo que agradecer, haber estado ahí, en los momentos buenos y malos, GRACIAS, deseo que tengais una jubilación rica en salud y tiempo, para poder disfrutar, UN ABRAZOOOO a los tres.

 9. Trabajar con vosotros ha sido un placer y una experiencia. Cano. Llamas.morillo.marin. el recuerdo que dejais es muy grande. Los proximos que se van a jubilar os saludan

 10. Llegendes vives de la nostra policia!.
  De tots i cadascú d’ells me’n porto algún record i experiència , a més d’enriquidores xerrades sobre les seves pròpies vivències laborals i personals de tots els seus anys de servei.
  Molta sort en la vostra nova i merescuda etapa, COMPANYS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.