Jubilacions del moment: juliol i agost de 2022

Continuem acomiadant companyes i companyes que inicien una nova etapa, els desitgem el millor!

Algunes ho han volgut celebrar i compartir amb moltes persones que han treballat tots aquests anys i altres la celebraió no ha estat tan compartida. tot és prou bo.

I algunes persones s’acomiaden fent un escrit adreçat a tothom. Aquí tenim el document gràfic perquè les identifiquem si no les coneixem personalment o no hem coincidit amb elles en la nostra feina diària a l’Ajuntament.

Manuel J. Pérez Galé, va començar a treballar amb contracte com a tècnic cultural el 16 de març de 1987 fins al 31 de desembre de 1989. I des de l’1 de gener de 1990 de manera indefinida.

Va canviar al lloc de tècnic a Cultura i Joventut el 5 d’abril de 1990.

De l’1 de gener de 2001 al 31 de desembre de 2008 va estar adscrit al lloc de tècnic de Programes Transversals i Cooperació.

L’1 de gener de 2009 es va fer canvi de denominació al lloc de treball, de tècnic de Benestar i Ciutadania a Responsable de Cooperació, Solidaritat i Pau.

Es jubila el 31 de juliol de 2022 com a cap de la Unitat de Cooperació, Solidaritat, Pau, Mediació i Restauració Comunitària.

La foto és dels ’80…

 

Conchi Guzmán del Castillo, va començar a treballar a l’Ajuntament l’any 1983 com a vigilant de parcs i jardins. Va estar a Brigades fins l’any 1994 que va passar a ocupar un lloc d’administrativa al Patronat de Comunicació, concretament a Ràdio Sant Boi.

Es jubila el proper 18 de juliol ocupant un lloc d’administrativa a Comunicació.

 

Mercè Sas Filella, va començar a treballar a l’Ajuntament al març de l’any 1986 com a Periodista. Primer va estar un temps a Ràdio Sant Boi i després sempre ha estat a Comunicació.

Es jubila el proper dia 2 d’agost de 2022 com a tècnica de Comunicació a l’Àrea d’Alcaldia.

 

Algunes companyes i companys, ara ja han tornat a fer trobada de comiat amb la gent de l’entorn i àmbits amb qui han tingut més relació laboral.

És el cas de la Conchi i la Mercè, varen fer una trobada el dia 22 de juny al porxo de Can Torrents i aquí compartim el document gràfic.

La Conchi Guzmán, amb la copa, a l’esquerra, i la Mercè Sas a la dreta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.