Jubilacions fins a finals d’any!

Set companyes i companys es jubilen. Algun ja ho ha fet, de la resta hi ha qui ja no treballa i està exhaurint les vacances pendents, o qui encara està al seu lloc de treball fins al dia oficial de la seva jubilació.

Amb aquest post sabrem qui són. No podem fer celebracions en aquests moments, però volem que rebin la nostra felicitació per tots aquests anys compartits a la feina, i si ens trobem en persona, si més no sabrem que ja han començat aquest estat nou. Per molts anys!!!

 

 

 

 

 

JOSÉ ARENAS AVILA, es va jubilar el passat dia 22 de setembre.

El José va començar a treballar a l’Ajuntament com a Agent de la Policia Local el 12 de març de 1984.

El 7 de febrer de 1986 va ser nomenat funcionari de carrera i ha ocupat aquest lloc fins a la seva jubilació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOLORES FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ, es va jubilar el dia 3 de desembre.

La Dolores va començar a treballar a l’Ajuntament l’1 de maig de 1980, com a Agent de la Policia Local i sent funcionària interina.

Des del 14 de desembre de 1983 va ser funcionària de carrera i ha ocupat el lloc fins a jubilar-se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANTONIO CABEZA VILLAZAN, es jubilarà el proper dia 22 de desembre.

L’Antonio va començar a treballar a l’Ajuntament l’1 de maig de 1991 com a peó manyà i manobre a les Brigades Municipals. Va estar treballant-hi fins al 31 d’agost de 1993.

L’1 de setembre de 1993 va superar un procés de selecció interna i va promocionar al lloc de treball de Conserge d’Instal·lacions Esportives del Patronat Municipal d’Esports.

Des de l’1 de juliol de 1995, i degut a un accident laboral, va començar a prestar els seus serveis com a Conserge de Casal de Barri, els darrers anys al Casal de Barri de la Ciutat Cooperativa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROSA M. RAMOS JUNCOSA, es jubilarà el proper dia 31 de desembre.

La Rosa va començar a treballar a l’Ajuntament el dia 1 de juny de 1974 com a “Encargada de Enseñanza” del Parvulari Municipal i s’hi va estar fins al 27 de desembre de 1979.

El 28 de desembre de 1979 va prendre possessió com a Auxiliar de l’Administració General fins al 31 d’agost de 1999. Des d’aleshores i fins al 31 de desembre de 2009 va ser administrativa.

Des de primers del 2010 i fins al 15 de gener de 2012 va ser Gestora de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, moment que va estar en excedència fins al 2 d’octubre del 2017 que es va reincorporar al servei, com a Administrativa I a Secretaria.

 

 

 

 

 

EMILIO MORCILLO FERNÁNDEZ, es jubilarà el proper dia 31 de desembre.

L’Emilio va començar a treballar a l’Ajuntament el dia 12 de març de 1984 com a Policia Local.

L’1 de gener de 1985 passa a ser caporal Cap d’Unitat, fins al dia 1 de gener de 2002 que va ser nomenar Sergent, lloc que ha ocupat fins a jubilar-se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JOSÉ MORENO SÁNCHEZ, es jubilarà el proper dia 31 de desembre.

El José va començar a treballar a l’Ajuntament com a agent de policia el dia 12 de març de 1984.

L’1 de febrer de 1992 passa a ser Cap d’Unitat fins a l’1 de gener de 2010 que és nomenat Caporal, lloc que ha ocupat fins a jubilar-se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JOAQUÍN MOLINA SOTO, es jubilarà el proper dia 31 de desembre.

El Joaquín va començar a treballar a l’Ajuntament d’Agent de la Policia Local el 13 de març de 1984 com a personal laboral temporal, passant a interí l’1 de gener de 1985. En data 7 de febrer de 1986 va ser nomenat funcionari de carrera, adscrit al lloc de treball d’Agent de la Policia Local.

Va fer de Xòfer Oficial d’Alcaldia durant el període de l’1 de gener de 2010 fins al 30 de juny de 2014, moment que va tornar a ocupar el lloc d’Agent de la Policia Local fins a jubilar-se.

 

What do you want to do ?

New mail

4 respostes a «Jubilacions fins a finals d’any!»

  1. El meu reconeixement per la tasca que heu desenvolupat tots aquests anys i el desig que gaudiu de la nova etapa i de molta sort!

  2. Amb molts de vosaltres en un moment o en un altre hem coincidit en activitats culturals, socials i en diverses reunions municipals, m’alegro per tots vosaltres que pugueu començar a gaudir d’una nova etapa en la vostra vida, la jubilació, que sigueu molt FELIÇOS AMICS

  3. Amb alguns he coincidit com a conserge de la biblioteca Jordi Rubió, a la resta no he tingut aquesta sort. Desitjar-vos que gaudiu de la nova etapa que teniu al davant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.