Jubilacions: les dues darreres i una a punt aquest mateix mes de juliol!

Tot i saber que aquestes informacions són les que fan referència a nosaltres i ens agrada saber qui es jubila, estem en un moment on accedir a tota la informació sobre les persones que s’estan jubilant és difícil d’obtenir, tampoc les imatges de cadascú. Sentim no poder donar-ne més. Si algú pot completar aquestes dades i ens ho aporta per poder compartir, seran molt benvingudes. De moment, dues jubilacions de dues companyes que ja han tingut curs. I una que tindrà lloc en breu, a mitjans de mes.

 

Tomasa Prieto Mejías, es va jubilar el dia 5 de març de 2020.

Contractada com a personal laboral de la plantilla de l’Ajuntament el setembre de 1989, al principi ocupant un lloc d’auxiliar administrativa. Després va passar per plans d’ocupació el 1998. El febrer de 2003, amb contracte temporal, en un lloc d’administrativa. El febrer del 2006, ja amb contracte laboral interina, i des del 2006 com a administrativa II, ho feia al Casal de Barri de Ciutat Cooperativa, lloc on es va jubilar. Abans havia treballat a diversos llocs de l’Ajuntament, entre els quals hi trobem l’Administració de Recursos Humans.

 

 

 

 

 

 

M José Jus Escartín, es va jubilar el dia 4 de juliol de 2020.

Va començar a treballar a l’Ajuntament el juliol de 1994 a través d’un pla d’ocupació d’un any. El març de 1995 va ser contractada laboral interina, com a subalterna, i posteriorment amb contractes laborals temporals, alternant contractes com a auxiliar administrativa. Fins a l’octubre de 2008 que ja va ser contractada laboral fixa com a subalterna fent de conserge. Des del 2010 fent de conserge d’escola fins que s’ha jubilat als 63 anys.

 

 

Salvador Lerma Sánchez, es jubilarà el proper dia 18 de juliol de 2020.

Va començar a treballar a l’Ajuntament com a personal laboral interí i fent de tècnic auxiliar l’abril de 1989. Fins a l’any 1992 que va passar a laboral fix. El març del 2007 ja va ser funcionari interí i ocupant un lloc de tècnic auxiliar de zelador. El gener del 2010  fins al maig de 2016 és inspector de Medi Ambient i a partir de llavors inspector de Protecció de la Legalitat. Abans havia treballat al Departament d’Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.