Kalakan & Luís Peixoto: a Cal Ninyo, 18 de novembre, a les 22h

El grup basc KALAKAN basque trad trio i el músic portuguès Luís Peixoto s'uneixen en un concert excepcional a Cal Ninyo - Centre Històric. Els camins de Kalakan i Luis Peixoto es creuen a Portugal l'any 2016. Les paraules no eren necessàries per sentir una gran connexió i la idea de col•laborar va sorgir naturalment. La mescla de melodies i ritmes de Portugal i del País Basc ens ofereix una música tan èpica com tel•lúrica. DA TERRA n'és una petita mostra en format CD i els podrem gaudir a Sant Boi, a l'acollidor teatre de Cal Ninyo.

Kalakan: Des de les primeres notes l’ambient està instal·lat. La llum, la decoració senzilla i tota l’atenció centrada en el trio i la seva música. Amb una posada en escena elegant, Kalakan reuneix els oients i als músics al voltant de la música i a les sensacions que ofereix. Orgullosos i respectuosos amb el passat, decididament orientats cap al futur, aquests tres artistes bascos es dediquen a inscriure en el present la modernitat de la seva cultura mil·lenària. Han girat amb mundialment amb Madonna, i han col·laborat amb Ara Malikian, Oreka Tx i Duo l’Incontro.

Luis Peixoto (Coimbra), multi-instrumentista portuguès, especialitzat en instruments de corda com la mandolina o el cavaquinho. Actualment presenta el seu primer disc en solitari: ASSIMETRICO on mescla tradició i música electrònica. Entre els projectes més destacats en els que ha participat, i participa, hi ha Sebastião Antunes & Quadrilha, Assembly Point, TRIM, Anxo Lorenzo Band o Júlio Pereira.

Kalakan& Luís Peixoto  Dissabte 18 de novembre, 22 hores
Teatre Cal Ninyo, Joan Bardina, 44. Preu: 8 €

Organització : Rubrifolkum
Amb el suport de CAL NINYO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.