Kalakan & Luís Peixoto: a Cal Ninyo, 18 de novembre, a les 22h

El grup basc KALAKAN basque trad trio i el músic portuguès Luís Peixoto s'uneixen en un concert excepcional a Cal Ninyo - Centre Històric. Els camins de Kalakan i Luis Peixoto es creuen a Portugal l'any 2016. Les paraules no eren necessàries per sentir una gran connexió i la idea de col•laborar va sorgir naturalment. La mescla de melodies i ritmes de Portugal i del País Basc ens ofereix una música tan èpica com tel•lúrica. DA TERRA n'és una petita mostra en format CD i els podrem gaudir a Sant Boi, a l'acollidor teatre de Cal Ninyo.

Kalakan: Des de les primeres notes l’ambient està instal·lat. La llum, la decoració senzilla i tota l’atenció centrada en el trio i la seva música. Amb una posada en escena elegant, Kalakan reuneix els oients i als músics al voltant de la música i a les sensacions que ofereix. Orgullosos i respectuosos amb el passat, decididament orientats cap al futur, aquests tres artistes bascos es dediquen a inscriure en el present la modernitat de la seva cultura mil·lenària. Han girat amb mundialment amb Madonna, i han col·laborat amb Ara Malikian, Oreka Tx i Duo l’Incontro.

Luis Peixoto (Coimbra), multi-instrumentista portuguès, especialitzat en instruments de corda com la mandolina o el cavaquinho. Actualment presenta el seu primer disc en solitari: ASSIMETRICO on mescla tradició i música electrònica. Entre els projectes més destacats en els que ha participat, i participa, hi ha Sebastião Antunes & Quadrilha, Assembly Point, TRIM, Anxo Lorenzo Band o Júlio Pereira.

Kalakan& Luís Peixoto  Dissabte 18 de novembre, 22 hores
Teatre Cal Ninyo, Joan Bardina, 44. Preu: 8 €

Organització : Rubrifolkum
Amb el suport de CAL NINYO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*