La Biblioteca ens porta a l’òpera. Wozzeck

Les Biblioteques de Sant Boi continuen participant en el programa Liceu Bib que ofereix grans descomptes per veure òpera en directe.

L’objectiu és acostar l’òpera i la música clàssica al públic general i tenir l’oportunitat d’assistir “in situ” al Liceu per viure en primera persona un gran espectacle d’òpera a preu reduït.

Diumenge, 22 de maig, a les 17 h aniran al Gran Teatre del Liceu per veure l’òpera “Wozzeck” d’Alban Berg. La desesperança d’una societat ofegada per la guerra, en una obra d’art total elaborada i sublim.

El preu de l’entrada amb descompte especial és 85€ (sense descompte, el preu seria de 142€). El desplaçament al Liceu és a càrrec dels assistents.

Cal inscripció prèvia al web de la Bilblioteca abans del 30 d’abril. La data límit per fer el pagament és el 5 de maig.

I uns dies abans, dimecres 18 de maig a les 18 h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, Pol Avinyó, musicòleg i divulgador musical, hi anirà a explicar les claus d’aquesta òpera contemporània sobre l’horror de les guerres, un tema de gran actualitat.

Ens conviden al gran espectacle que ens brinda el Gran Teatre del Liceu, amb el descompte especial per a usuaris i usuàries de biblioteques!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.