La Cuina – feedback sessió 2.12.2016

El 2 de desembre va tenir lloc la sessió de La Cuina amb el plat principal RECERCA DE TALENTS. Vols veure quin va ser el resultat? Com va anar la sessió i a quines conclusions es va arribar?

La Cuina, com a laboratori d’idees i projectes, i espai de treball transversal, va preparar el plat RECERCA DE TALENTS, COM POTS PARTICIPAR? el passat 2 de desembre a Can Torrents.

El plat va ser proposat pel Grup Banc de Talents del projecte Millora la Salut Organitzacional, per convidar-nos a cuinar el projecte. Van participar en l’elaboració del menú companyes i companys de molt diversos àmbits de l’organització: des del Departament d’Organització i Qualitat fins a les Brigades, passant per Equipaments Esportius, Educació o Cultura.

Durant una hora i mitja es va debatre sobre la qüestió tenint en compte tots els agents implicats i els diferents punts de vista aportats des de cada àmbit d’actuació, incorporant la visió sistèmica i transversal al projecte.

Com a recull de la sessió ens queda un mapa dels elements del sistema que intervenen en el projecte i com interactuen entre ells.

Us recordem que La Cuina és oberta a tothom: podeu proposar plats per cuinar (projectes que s’enriquiran incorporant una visió transversal) i assistir a les sessions que considereu del vostre interès.

Mapa Mental creado con GoConqr por La Cuina Laboratori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*