La Cuina – feedback sessió 31.01.2019

El 31 de gener va tenir lloc la sessió de La Cuina amb el plat principal QUÈ ET SEMBLARIA TREBALLAR PER PROJECTES? Vols veure quin va ser el resultat? Com va anar la sessió i a quines conclusions es va arribar?

 

 

 

 

La Cuina, com a laboratori d’idees i projectes, i espai de treball transversal, va preparar el plat QUÈ ET SEMBLARIA TREBALLAR PER PROJECTES? el passat 31 de gener a Can Torrents.

El plat va ser proposat pel Grup Treball per projectes del projecte Millora la Salut Organitzacional, per convidar-nos a cuinar el projecte. Van participar en l’elaboració del menú companyes i companys de molt diversos àmbits de l’organització: des del Coordinador General fins a les l’OMAP, passant per l’Àrea de Territori i Desenvolupament Econòmic o Seguretat Ciutadana.

Durant una hora i mitja es va debatre sobre la qüestió tenint en compte tots els agents implicats i els diferents punts de vista aportats des de cada àmbit d’actuació, incorporant la visió sistèmica i transversal al projecte.

Com a recull de la sessió ens queda un mapa dels elements del sistema que intervenen en el projecte i com interactuen entre ells.

Us recordem que La Cuina és oberta a tothom: podeu proposar plats per cuinar (projectes que s’enriquiran incorporant una visió transversal) i assistir a les sessions que considereu del vostre interès.

 

 

Mapa Mental creado con GoConqr por La Cuina Laboratori

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.