La Dinamització de Continguts guardonada amb la Distinción Sector Público als Premios Cegos 2017

Equipos & Talento.com és un web especialitzat en Recursos Humans i fa uns anys que atorga els premis a les millors pràctiques en Recursos Humans. I Cegos es dedica a proporcionar solucions de consultoria, formació i selecció, és una empresa internacional. Juntament lliuren cada anys aquests premis. Fem una crida a votar al seu web per obtenir el reconeixement professional, votes?

 

Avui ha estat anunciat que el jurat de la VIII edició dels Premis Cegos amb Equipos & Talento a les millors pràctiques ha guardonat el projecte de Dinamització de Continguts de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb la Distinció Sector Públic.

La convocatòria dels Premis ha tingut un gran èxit en nombre i qualitat de candidatures, amb la qual cosa el jurat destaca el mèrit del guardó i agraeix a l’Ajuntament de Sant Boi que formi part del projecte de les millors pràctiques de RRHH. Ens feliciten per representar la innovació, modelització, valor afegit i diferenciació a les organitzacions.

En l’escrit rebut el jurat reconeix en el projecte de Dinamització de Continguts la creació d’un grup de dinamitzadors i dinamitzadores per facilitar informació de diferents àmbits relacionats amb les competències municipals amb l’objectiu de buscar, agrupar i compartir la informació de forma contínua i garantir l’aprenentatge permanent.

Els altres guardonats d’enguany són Iveco, L’Oréal, SEAT, Santander, Caixabank, Telefónica, Ericsson…

La jornada de lliurament dels Premis serà a l’octubre.

La comunicació d’avui dels guardons la podem veure a través de www.equiposytalento.com i a www.cegos.es i ara comença el procés per a la distinció del reconeixement professional atorgat per votació al web, independentment de premi que s’ha obtingut per part del jurat. Ens conviden a participar en aquesta votació 2.0.

Com votar?

Hem d’anar al web d’ambdues empreses, concretament a aquest vincle: http://www.equiposytalento.com/premiosCegos/

Surten totes les empreses guardonades, i al final les Distincions, n’hi ha dues i som la primera, només cal clicar al punt abans de Dinamización de Contenidos i al final de tot, clicar a “Votar”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.