La Fundació Oncolliga continua acompanyant persones amb càncer i als seus familiars

A causa de la situació excepcional que estem vivint i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per prevenir el contagi del Covid-19, la Fundació Oncolliga ha hagut de cessar tota l’activitat presencial però segueix acompanyant a persones amb càncer i les seves famílies oferint suport psicosocial a tothom qui ho necessita. Aquesta informació ens la passen les companyes de Salut Comunitària!

#QuedatACasa
#EtSeguimAcompanyant

Recordem els serveis que tenim actius i que, a causa de la situació actual, els realitzem per canal telefònic o per videoconferència:

✓ Suport social
✓ Suport psicològic
✓ Acompanyament virtual
✓ Orientació dietètica
✓ Orientació d’estètica oncològica
✓ Orientació jurídica-laboral
✓ Teràpia de parella
✓ Ajudes econòmiques

A banda dels serveis que ja teníem actius i que s’han adaptat per realitzar-los telemàticament, donada aquesta situació, des de la Fundació Oncolliga hem posat en marxa tres nous serveis:

Acompanyament virtual

Un servei nou de voluntariat per a persones amb càncer i les seves famílies: El voluntariat d’acompanyament virtual. Un servei coordinat i supervisat pel responsable de voluntariat, i que es realitza de forma telemàtica sigui per telèfon o videoconferència.
L’acompanyament virtual consisteix en el fet que un voluntari d’Oncolliga realitzarà l’acompanyament per tal d’oferir suport als pacients i familiars que es troben en el seu domicili o hospital, un cop a la setmana, en sessions virtuals.

Per a més informació, clica aquí .

Rehabilitació integral de la persona laringectomitzada online

Servei de rehabilitació integral de la persona laringectomitzada online, amb el suport d’Atos, per ajudar a persones acabades d’operar de laringe o que tinguin dificultats en la parla a recuperar la veu de manera personalitzada i immediata.
Les sessions es faran individualment durant 30 minuts per  videoconferència. És necessari que la persona laringectomitzada, tingui baixada l’aplicació que li facilitarem des de l’ordinador o el mòbil.
La sessió es realitzarà a una hora concreta d’acord amb la persona i la logopeda, Maria Cadafalch.

Per a més informació, clica aquí .

Trobades virtuals destinades a joves amb càncer

Mi Compañero de Viaje, amb el suport de la Fundació Oncolliga, ofereix trobades virtuals destinades a joves amb càncer per parlar i intercanviar tota mena d’experiències i vivències. Si vols resoldre algun dubte, conèixer gent de la teva edat, t’animem al fet que contactis amb mi compañero de viaje a través de: micompanerodeviaje@gmail.com .

Per a més informació, clica aquí .

Tallers

Per tal que tothom pugui continuar realitzant part dels tallers que s’ofereixen des de la Fundació Oncolliga, al web de l’entitat o en el canal de Youtube hi trobareu vídeos, a disposició de tothom, per realitzar els tallers de Ioga, Txi Kung, Do In i Respiració des de casa.
La Fundació Oncolliga i els professors dels tallers continuen treballant per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies. Per això, properament també es podran realitzar els tallers en directe des de casa, determinats dies de la setmana.

Per a més informació, clica aquí.

 

 

Tot i que malauradament la situació no permet trobar-nos físicament, des de la Fundació Oncolliga continuem al vostre costat. Ara més que mai.

Necessites suport?
Truca’ns al 93 240 58 88 o envia’ns un correu a oncolliga@oncolliga.cat

#QuedatACasa
#EtSeguimAcompanyant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.