La infància i l’adolescència es mouen, activitat gratuïta del Departament d’Esports

Les companyes i els companys del nostre Departament d’Esports ens fan saber que han organitzat per al període del 8 de juliol al 7 d’agost activitats per a infants i adolescents

Del 6 de juliol al 7 d’agost continuarà A Sant Boi, ens movem a l’aire lliure, amb activitats adreçades a infants (jocs tradicionals i amb raquetes) i adolescents (coreografies, jocs amb enigmes, xallenge i jocs de rol), als camps de futbol Casablanca, Cooperativa i La Parellada.

Els matins de dilluns a dijous (de 9.30 a 11 h) estaran dedicats als nens i les nenes inscrits als casals d’estiu o a altres ofertes de lleure de diverses entitats. A les tardes d’aquests dies (de 19 a 20.30 h) i el matí i la tarda dels divendres s’oferirà una activitat esportiva individual oberta (de 6 a 17 anys), amb inscripció.

La programació estarà dirigida per personal especialitzat. Les instal·lacions ofereixen totes les garanties de seguretat i protecció sanitària.

Informació i inscripcions: sbesports.cat/esdeveniments/ensmovem2/

ENS MOVEM A L’AIRE LLIURE – 2 / Infància i Adolescència

Una activitat totalment GRATÜITA i oberta al públic.
Es tracta d’un conjunt d’activitats esportives de caire lúdic per la infància i adolescència santboiana des del 7 de juliol fins el 6 d’ agost 2020 per tal d’oferir activitats saludables a la població infantil santboiana. La programació estarà dirigida per personal qualificat i les instal·lacions ofreixen totes les garanties de seguretat i protecció sanitària.
Lloc: Camps de futbol Parellada, Dani Jarque i Casablanca.
Edat: Infància (6-11) / Adolescència (12-17)
Horari:
Infància (6-11) Dilluns, dimecres i divendres 19h a 20:30h / 9:30h a 11:00h (només divendres)

Adolescència (12-17) Dimarts i dijous 19h a 20:30h – 19h a 20:30

Inscripcions: http://sbesports.cat/esdeveniments/ensmovem2 
Ajuntament Sant Boi #santboi #santboidellobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.