LA PLATJA: RUBRIPLATJA 2018

El Rubrifolkum torna a portar folk a la fresca a la Terrassa de Cal Ninyo — Centre Històric. I tornem a organitzar-lo amb Cal Ninyo — Centre Històric i el Weller b&d. Tindrem propostes innovadores que mesclen el folk amb l'electrònica i un nou trio de folk acústic. Cada dijous de juny tindrem un concert i ens agradarà molt que ens hi acompanyeu.

 

Programa: Dijous 14. Adrià Grandia ens porta el soul màgic i envoltant de la seva viola de roda. Tot sol i amb l’ajuda de pedaleres i loop stations ens portarà a un viatge on la viola de roda mira al futur. Presentant peces del seu disc DIVISA.

Dijous 21. Roger Andorrà Bruch ens presenta el seu flamant projecte final de carrera a l’ESMUC: Electrogralla. Un concert on la gralla mira cap a nous llenguatges electrònics i d’improvització. Tot un repte que ens encanta dur a Sant Boi.

Dijous 28. Luís Peixoto ens presentarà el seu disc Assimetrico on combina instruments de corda com la mandolina, el cavaquinho i el bouzuki amb l’electrònica més moderna. Ja ha voltat aquest espectacle per tot Europa i ara torna a Sant Boi per fer-nos viatjar per l’Assimètrico i per noves peces del seu proper disc.

Preu de cada concert: 3 €

Horari obertura portes: 20 hores

Horari inici concert: 20.30 hores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.