La Rosa Mestres Serret també es jubila!

Ara ja ens hem posat al dia de les últimes jubilacions. Aquí tenim l'article sobre la celebració de la jubilació de la Rosa Mestres, al final es va deixar convèncer i va organitzar una petita trobada amb la seva colla de l'OMAP i persones de departaments veïns de la Casa... Clica, veuràs quin goig de fotos!

La Rosa Metres Serret, va començar a treballar a l’Ajuntament el 16 de setembre de 1974, com a encarregada d’ensenyament. El 29 de desembre de 1979 va ser nomenada funcionària amb la categoria d’auxiliar administrativa. Des de 1996 ha ocupat el lloc de treball de gestora a l’OMAP.

A més, també ha col·laborat des del 1989 amb el seu suport tècnic-administratiu en els diferents processos d’eleccions municipals, autonòmiques, generals o europees.

El darrer dia de treball a la Casa, va ser el 27 de febrer de 2018, i va fer una trobada amb la gent de l’OMAP, i altres companyes i companys, per acomiadar-se. Es va fer a l’espai de l’Arxiu, aquí en tenim el document gràfic que va fer la Cristina López.
Des d’aleshores fins al dia de la jubilació fa vacances, recupera hores, etc. Es jubilarà amb 65 anys el proper dia 7 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.