l’AjuntaGent 2.0!

Estrenem la nova versió de l'Ajuntagent! I esperem que faci això: que ens ajunti, que ens permeti estar al dia, facilitar la tasca de cadascú, informar-nos i ajudar-nos entre nosaltres.

Ja la tornem a tenir aquí!!!!!!

El juliol del ’98 vam començar amb un AjuntaGent! en paper i que va tenir força empenta, i és que era nou, i ens el rumiàvem molt, només va tenir sis edicions i tenia cost econòmic. Ara tornem a llançar l’AjuntaGent!, però ull!!!! aquest és 2.0 i hi pot participar tothom.

L’AjuntaGent! 2.0 comença amb les experiències de la primera revista impresa i de la darrera que rebíem per correu, ambdues comptaven amb consell de redacció i tenien unes seccions que van evolucionar amb el temps.

Aquesta nova revista manté l’esperit de les anteriors amb unes seccions semblants i hi afegeix dos trets principals nous:

• que és 2.0 i vol dir que hi podem fer comentaris, aportacions, etc.

•  i que tindrà una freqüència més alta, millor dit, continuada.

Dependrà de les notícies que tinguem i vulguem compartir a la revista amb la resta de companys i companyes: de com la farem créixer entre totes i tots nosaltres. Enviarem “newsletters”, o sigui, avisos de correu de les novetats. Quinzenal? Setmanal? Dependrà dels continguts que hi vulguem destacar.

De fet, aquest mitjà és un blog, i té les funcionalitats habituals: veurem que les darreres notícies són les que queden dalt i van desplaçant les més antigues, però aquestes sempre les podrem veure.

També tindrem la Biblioteca que comparteix amb altres blogs comuns, hi podem fer cerques dels documents que hi tenim desats, es pot fer per les temàtiques, en el cas de l’Ajuntagent en diem àmbits, també per títol i per l’autor o autora.

L’altra novetat important d’aquest blog és que ens permet tenir l’espai comú per a tothom de l’organització i espais privats per a les àrees, és com tenir l’Ajuntagent particular de l’àrea.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.