L’Ajuntagent! renova l’eina

Ja fa dos anys llargs que vàrem estrenar l'Ajuntagent! 2.0 i ara li toca renovar-se i continuar. Aquí la tenim, esperem que continuï tenint l'acollida que ha tingut fins ara, i si pot ser, que s'ampliï la col·laboració d'arreu de l'organització compartint què estem fent.

L’Ajuntagent! 2.0 renova l’eina per editar les notícies. Amb aquest post l’estrenem!

Ara l’adreça és fàcil de recordar, i hi podem accedir des de qualsevol lloc. És http://ajuntagent.santboi.cat/

Amb aquesta nova aplicació per publicar les nostres notícies, en essència, mantenim la mateixa revista, canvia molt poc l’estètica i les funcionalitats, ara per ara. El que és nou és el programa informàtic amb què hi treballem les persones que publiquem. Més actual, còmode, etc. i sobretot adaptable als diversos dispositius que fem servir: l’ordinador, la tauleta, el mòbil (sí, ara s’adapta a les pantalles de cada dispositiu sigui quina sigui la mida).

Hi accedirem com sempre ho hem fet, a través de l’Ajunta-net, dels altres links del Portal de l’Empleat/da i permanentment a l’adreça http://ajuntagent.santboi.cat/

L’altre Ajuntagent no el perdem, el trobarem clicant a la barra blava de dalt de tot, en un vincle que s’anomena Antic Ajuntagent. Allà hi trobarem tot el que hem publicat fins ara, i així quedarà perquè a partir d’ara ja no no hi publicarem res més. Però sempre el podrem consultar.

Hem traslladat a la nova eina algunes notícies que ja s’han publicat abans. Són les que hem pensat que podia ser pràctic de tenir a mà, perquè parlen de la pròpia revista, de la Comunicació Interna, del Consistori, i algunes que han tingut moltes visites i que potser paga la pena tenir-les a prop…

Una novetat important de l’Ajuntagent és que ara es publica en obert, és a dir, no hi ha restriccions de cerca. Això fa que no calgui registrar-se per fer comentaris, però recomanem que qui en faci s’identifiqui així podrem contestar, debatre, etc. I parlant de comentaris, seran benvinguts! però si a més algú vol publicar, només cal que ho faci saber, també hi ha el contacte habilitat per fer-ho. I com sempre, demanem que tinguem seny a l’hora de compartir la informació.

Anirem enviant newsletters com fins ara. En principi tenim les adreces de correu de tothom a la base de dades per poder-les enviar, però si algú no la rep perquè fa poc que treballa a l’Ajuntament, o s’ha perdut durant el traspàs de dades de l’altra aplicació, és tan fàcil com enviar un correu a Contacte i demanar-ho, o trucar a l’extensió 298 o enviar un correu a mlsimon@santboi.cat o a comunicacio_interna@santboi.cat, el que us vagi més bé. I a l’inrevés, si no la volem rebre més, podem clicar l’enllaç que hi ha al final de la newsletter per donar-nos de baixa de la subscripció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.