L’Ajuntament com a “caso de éxito” a la portada del web d’ESRI, empresa de tecnologia geogràfica

Des del Departament d’Informació de Base ens fan saber que l’empresa ESRI, proveïdora de l’Ajuntament de Sant Boi per a tecnologia gràfica, i alhora una de les més importants en aquests serveis, té a la portada del seu web cinc casos d’èxit com a mostra del què poden fer. I el primer és el de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Vols veure què en diuen?

 

El novembre de 2017, la Maria Soto, va publicar el post Conferència ESRI 2017: el GEOVISOR viatja a Madrid. I hi explicava que vàrem presentar a la sessió d’smart communities el projecte del Geovisor – Ulls de la Ciutat per part de l’Ajuntament i de l’empresa que l’ha desenvolupat, Nexus Geographics.

Ara mateix, la portada del web d’ESRI España, explica els 5 casos d’èxit on han participat i com hem apuntat el primer és el de l’Ajuntament de Sant Boi, altres casos són l’Smart Campus Unizar, dos sobe el Metro de Madrid, i el darrer és l’Ajuntament de Sevilla.

 

I què expliquen de l’Ajuntament de Sant Boi perquè sigui cas d’èxit?
Descriuen el repte: la necessitat de facilitar la col·laboració i de tenir una eina que permetés ubicar geogràficament i fàcil tot el que passava a la ciutat, compartint informació de manera senzillla i transversal per prendre decisions.

Exposen la solució adoptada: “Ulls de la ciutat” amb un únic accés per evitar duplicitats, amb el Geovisor que permet veure i consultar la cartografía amb la possibilitat de crear portals temàtics de consulta ràpida i amb el Portal d’Expedients que centralitza l’accés a la informació.

Continuen amb els Beneficis obtinguts i una Declaració des del nostre Ajuntament, de la Maria Soto, que és la nostra tècnica GIS que ha col·laborat amb aquesta empresa.

 

Aquí tenim el vincle per poder accedir a la informació sobre nosaltres.

I el vincle a la home d’ESRI.

Qui és aquesta empresa?
Sobre ESRI
Somos Esri, la mayor empresa de mapas inteligentes. Nuestra plataforma de tecnología geográfica, llamada ArcGIS, combina mapas y datos que permiten a organizaciones, investigadores, desarrolladores y profesionales ver el mundo de forma más inteligente y tomar mejores decisiones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.