L’Ajuntament ha aprovat una estratègia de futur compartida i consensuada per totes les forces polítiques

El Ple municipal va aprovar per unanimitat el dijous, 30 d’abril, l’Estratègia pel Sant Boi 2030. Totes les forces polítiques van donar suport a aquesta estratègia de futur, basada en la voluntat de fer de Sant Boi, ara més que mai, un referent com a ciutat metropolitana saludable i sostenible. La ciutat basarà en la salut i la sostenibilitat la seva reconstrucció social i econòmica.

 

 

 

L’Estratègia pel Sant Boi 2030 es fonamenta en una visió de ciutat que, en coherència amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, es planteja “aconseguir que Sant Boi sigui un referent com a ciutat metropolitana sostenible, saludable i cohesionada, creadora de noves oportunitats, especialment per a les generacions futures”.

L’estratègia dona continuïtat al treball fet al llarg dels darrers anys per avançar en aquesta direcció, que ha permès a Sant Boi obtenir el reconeixement de la Unió Europea i ésser considerada en dues ocasions la ciutat més sostenible d’Espanya.

El posicionament de Sant Boi en els eixos de la salut i la sostenibilitat es considera una base ferma per donar resposta a l’actual context de crisi i encarar la necessària reconstrucció social i econòmica com un projecte compartit amb totes les forces polítiques i amb el teixit econòmic de la ciutat.

Cal tenir en compte la importància que tindran en els pròxims anys, per un costat, l’economia verda, la lluita contra el canvi climàtic i la mobilitat sostenible, i, per l’altre, la millora de l’atenció sanitària, l’economia de la salut i sectors com el turisme, la restauració o la mobilitat saludables.

El Pla de govern 20l19-23, inscrit en aquesta estratègia, s’ha posposat per decisió del govern municipal per poder reformular les polítiques públiques dels pròxims anys en el marc del nou context i amb el màxim consens social i polític possible.

Anar a la Nota de Premsa de l’1.05.20.

Podem descarregar l’esquema de l’Estratègia de Ciutat a Documents relacionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.