L’Ajuntament ja té compte a Instagram

L'Ajuntament de Sant Boi ja ha creat el seu compte en aquesta xarxa. Instagram és la xarxa que més està creixent, amb més de 500 milions d'usuaris i usuàries al món, principalment gent jove. És una aplicació senzilla, pensada per a dispositius mòbils, per capturar i compartir moments per mitjà de fotografies i vídeos curts.

 

L’Ajuntament de Sant Boi ha creat un nou compte a les xarxes socials, el d’Instagram https://www.instagram.com/ajsantboi. Hi publica fotos, vídeos i històries pròpies, comparteix publicacions sobre Sant Boi fetes per altres persones usuàries mitjançant “repost” (amb el hashtag #compartimsantboi) i hi interactua.

El compte de Sant Boi es vol posicionar a la xarxa per mitjà d’etiquetes (hashtags) com #santboi #santboidellobregat #santboimagrada #viuresantboi #orgulldeciutat o #igersantboi.

 

Aquest compte ja fa unes setmanes que es va crear, podem clicar aquí per llegir la nota de premsa publicada el febrer per les companyes i companys de Comunicació. I ara com que ja fa uns dies que tothom hi penja imatges i vídeos, ja fa patxoca, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.