L’alcaldessa de Sant Boi presideix la Comissió d’Educació de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP)

La nostra alcaldessa ha estat nomenada presidenta de la Comissió d’Educació de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP). La comissió, que es va constituir la setmana passada, va aprovar el full de ruta del període 2019-23 i ha començat a treballar per abordar els reptes d’una nova realitat.

La Lluïsa Moret considera que l’educació serà “una peça clau per repensar les ciutats i les prioritats dels governs municipals en l’etapa de ‘nova normalitat’ que tot just comença” i que la capacitat de l’educació per ser ‘palanca de canvi’ la converteix en una eina decisiva per abordar els reptes d’aquest nou temps.

La Comissió d’Educació de la FEMP es va constituir formalment mitjançant una videoconferència. En formen part 25 representants d’entitats locals. L’alcaldessa de Sant Boi presideix l’organisme, mentre que la vicepresidenta és Astrid María Pérez Batista, alcaldessa de la localitat canària d’Arrecife.

L’objectiu d’aquesta comissió és reforçar el paper dels governs locals, les seves competències i els seus recursos, per garantir una educació inclusiva i equitativa de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge per a totes les persones al llarg de les seves vides.

Anar a la Nota de Premsa del 14.05.20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.