L’Àlex Díaz a Dies de Ràdio: resultats de la 5a enquesta a l’alumnat d’ESO sobre el consum de drogues

Dins de l'Espai Salut d'aquesta setmana, que es fa a Ràdio Sant Boi amb col·laboració del Departament de Salut Comunitària i Benestar, al Programa Dies de Ràdio de dimarts, 25 de juny, va ser entrevistat per la Mònica Santacreu, l'Àlex Díaz de la Unitat d'Assistència a la Planificació i l'Avaluació. El vols escoltar?

L’Àlex és el tècnic d’Estadística de la UAPA i durant l’entrevista explica l’origen d’aquesta enquesta que es fa a tots els alumnes d’ESO de Sant Boi del curs 2017-2018 i com ha anat en aquesta 5a edició. Han respost l’enquesta més de 3.000 alumnes entrevistats/des a quasi 150 aules.

Al “Dies de Ràdio” de la Mònica Santacreu han parlat dels resultats de l’enquesta sobre drogues als alumnes d’ESO de Sant Boi del curs 2017-2018. Ha explicat que aquesta enquesta va iniciar-se els anys 90 per sondejar com estava el consum de drogues entre els i les estudiants de Sant Boi, i la manera d’obtenir respostes anònimes i sinceres va ser fent les enquestes a les mateixes aules.

A partir de 2001 ja es fa regularment cada 4 anys una nova edició i aquesta ha estat la 5a. Dels resultats es desprenen els hàbits d’oci, de lleure, i també dels usos d’Internet, de consums i freqüència de consum de tabac, cànnabis o d’altres drogues entre l’alumnat matriculat a l’ESO de tot Sant Boi.

Tot i que les dades no són secretes, els resultats no es difonen ni es publiquen, perquè es mantenen amb discreció. Si algú té interès en consultar-les, es dona la informació sota demanda perquè són dades sensibles.

L’entrevista concretament s’inicia al minut 15.50 i acaba al minut 58.48 del podcast del programa. El podem descarregar sencer aquí.
(http://enacast.com/radiosantboi/#!/programs/diesderadio/radiosantboi_podcast_15688)

Vincle al Facebook de Ràdio Sant Boi
#radiosantboi
#santboi / Sant Boi boig per la Salut SB Ciutat Educadora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.