L’Àlex Díaz a Dies de Ràdio: resultats de la 5a enquesta a l’alumnat d’ESO sobre el consum de drogues

Dins de l'Espai Salut d'aquesta setmana, que es fa a Ràdio Sant Boi amb col·laboració del Departament de Salut Comunitària i Benestar, al Programa Dies de Ràdio de dimarts, 25 de juny, va ser entrevistat per la Mònica Santacreu, l'Àlex Díaz de la Unitat d'Assistència a la Planificació i l'Avaluació. El vols escoltar?

L’Àlex és el tècnic d’Estadística de la UAPA i durant l’entrevista explica l’origen d’aquesta enquesta que es fa a tots els alumnes d’ESO de Sant Boi del curs 2017-2018 i com ha anat en aquesta 5a edició. Han respost l’enquesta més de 3.000 alumnes entrevistats/des a quasi 150 aules.

Al “Dies de Ràdio” de la Mònica Santacreu han parlat dels resultats de l’enquesta sobre drogues als alumnes d’ESO de Sant Boi del curs 2017-2018. Ha explicat que aquesta enquesta va iniciar-se els anys 90 per sondejar com estava el consum de drogues entre els i les estudiants de Sant Boi, i la manera d’obtenir respostes anònimes i sinceres va ser fent les enquestes a les mateixes aules.

A partir de 2001 ja es fa regularment cada 4 anys una nova edició i aquesta ha estat la 5a. Dels resultats es desprenen els hàbits d’oci, de lleure, i també dels usos d’Internet, de consums i freqüència de consum de tabac, cànnabis o d’altres drogues entre l’alumnat matriculat a l’ESO de tot Sant Boi.

Tot i que les dades no són secretes, els resultats no es difonen ni es publiquen, perquè es mantenen amb discreció. Si algú té interès en consultar-les, es dona la informació sota demanda perquè són dades sensibles.

L’entrevista concretament s’inicia al minut 15.50 i acaba al minut 58.48 del podcast del programa. El podem descarregar sencer aquí.
(http://enacast.com/radiosantboi/#!/programs/diesderadio/radiosantboi_podcast_15688)

Vincle al Facebook de Ràdio Sant Boi
#radiosantboi
#santboi / Sant Boi boig per la Salut SB Ciutat Educadora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*