L’ECLOSIÓ DE L’ECONOMIA CIRCULAR: Les Persones i el Planeta al centre de l’economia. Dijous, a Can Massallera, a les 19.30h

El Josep Puigdengolas ens convida a assistir a la tertúlia que tindrà lloc a Can Massallera, dijous vinent, dia 28 de març, a les 19.30h. És a càrrec d'ell mateix i estarà dedicada a L'eclosió de l'economia circular, les persones i el planeta al centre de l'economia.

El grup que organitza aquestes tertúlies, ara ja en la 3a temporada, l’emmarca de la manera següent:

Aquesta tertúlia aborda des de l’àmbit econòmic, i que ens toca directament, el difícil repte de preservar el planeta, en el context del vertiginós camí que segueixen els avenços tecnològics i la globalització econòmica. Tractarem doncs del paper de l’economia circular en el desenvolupament present i futur de l’economia, tant des d’una perspectiva macroeconòmica com local, així com de la importància d’aquesta per tal d’assolir els compromisos ambientals que deriven dels acords internacionals vigents.

Serà una excel·lent oportunitat d’acostar-nos una mica més al món de l’economia global i els seus efectes planetaris. Tindrem l’oportunitat de conèixer experiències d’economia circular fruit de les sinèrgies entre el sector públic i privat.

I per tal que ens animem a participar-hi, reproduïm el cartell de l’esdeveniment:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.