Les Antenes d’Igualtat al Banc de Bones Pràctiques de 2022!

Les companyes de la Unitat d’Igualtat i Cohesió Social comparteixen amb nosaltres la felicitació d’haver estat inclosa la seva experiència en el Banc de Bones Pràctiques dels governs locals.

Ens expliquen que és un projecte que surt de l’àmbit d’Igualtat, que inclou tant al Pla d’igualtat intern com el Pla d’igualtat de ciutadania, es diu Les Antenes d’Igualtat, i les companyes i els companys que fan d’antenes són: la Clara Sopeña, la Lorena Barriga, la Maria Soto, la Laura Padilla, la Ma. Dolors Galiano, el Vicente Aparicio i el José Luis Gordón.

L’estratègia de les Antenes d’igualtat sorgeix arran del II Pla d’igualtat Intern de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i en el marc de la implementació del III Pla d’igualtat de gènere per la ciutat (2019-2023). El programa presenta com objectiu tenir a totes les àrees de l’Ajuntament figures tècniques que incorporin la perspectiva de gènere en totes les accions i polítiques públiques que es duguin a terme. Es tracta d’una estratègia per a la implementació de la transversalitat de gènere en les polítiques i serveis municipals.

I des del Banc de Bones Pràctiques els han comunicat que un cop recollides i analitzades les propostes, reunida la informació necessària i finalitzades les valoracions, en les experiències que han inclòs a l’edició d’enguany del Banc de Bones Pràctiques s’ha inclòs:

Antenes d’igualtat. Estratègia per a la transversalitat de gènere en les polítiques i serveis municipals de l’Ajuntament – Bona Pràctica

 

Ha estat valorat que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals. Aquestes Bones Pràctiques estan publicades en fitxes a www.bbp.cat. Cliqueu a la fitxa de la bona pràctica de Sant Boi, hi ha molta més informació!

L’objectiu fonamental del Banc de Bones pràctiques dels governs locals és promoure la millora i la innovació per mitjà de la difusió d’experiències, seguint una metodologia comuna, la reflexió o l’intercanvi de coneixement sobre polítiques locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.