L’espai, fonamental pel comfort i la productivitat: proposta del grup ESPAI 100

L'Enric Net ens envia aquesta informació, com a portaveu del grup, per fer-nos saber que Espai 100 comença recorregut. I tot seguit a aquest article ens faran arribar l'enllaç a l'enquesta que donarà el tret de sortida a la implementació del seu projecte. I... qui són, què faran? Llegeix que ens expliquen:

 

A la II convocatòria de la Indagació Apreciativa, entre altres projectes, va sorgir el de l’Espai 100.

L’objectiu del grup és el de crear una eina que permeti l’autodefinició de les necessitats d’espai i serveixi com a instrument per a la presa de decisions participativa en relació a l’espai de treball.
Amb els resultats que s’obtinguin en l’aplicació de l’eina, pretenem proposar un espai office.

Creiem en el valor del grup i en la persona que és qui coneix millor les seves necessitats a l’hora de definir l’Espai de Treball en relació al comfort i qui de forma proactiva el pot modificar.

Com a objectiu final pretenem que l’organització faci seva aquests eina i la tingui en compte en les decisions sobre la modificació de l’espai.

El grup el formem la Imma Cerejido, la May Morillas, el Javier Martos, el Xavi Pérez, la Júlia Romero, el Josep Maria Roca, la Lorena Barriga, l’Elsa Paredes i l’Enric Net.

Vincle de l’enquesta de l’Espai 100.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.