L’excepcional Dinamització de Continguts

Dinamització de Continguts ja tenia espai propi a l’Ajuntagent, a Innovació, També era permanentment a la portada de l’Ajunta.net. I com que la situació ara és diferent… la Unitat d’Anàlisi i Desenvolupament ha obert una nova finestra de comunicació per a aquests dies de confinament. Es tracta d’un butlletí que s’enviarà setmanalment per tenir-lo més a mà i que vàrem presentar a l’Ajuntaflaix aquesta setmana.

A través d’aquest butlletí s’enviarà un recull de formació en línia, microcursos, webinars, vídeos i múltiples recursos per potenciar la competència essencial d’aprenentatge permanent.

Tots els recursos també s’aniran guardant al nostre Pla de Formació i Desenvolupament, a l’apartat de materials i recursos.

I com que la situació és excepcional, dediquem a les companyes i companys que continuen publicant a Dinamització de Continguts aquest post formant part d’aquest conjunt de publicacions. Així els tindrem a mà també en aquest blog.

El Xesco, l’Ana i la Sílvia ja han publicat, tenim 5 posts nous des de l’inici del confinament. Més recursos molt interessants i útils, ens ajudaran a reflexionar i aprendre del que estem vivint. No ens els perdem, gaudim-los, compartim-los.

Aquí tenim els vincles dels posts comentats amb les dates de publicació:

ensquedemacasa/  (23.03.20)

aprenentatge-confinat/  (27.03.20)

la-forca-de-la-gratitud/  (01.04.20)

confinament-amb-adolescents/  (03.04.20)

qui-vull-ser-durant-el-confinament/  (15.04.20)

 

I si volem anar al blog per llegir tots els continguts, aquí tenim el vincle. Hi ha tot el que hem publicat des de l’inici.

Per acabar, el vincle al butlletí que ens van enviar a través de l’Ajuntaflaix. Hi ha una pila de coses per fer, veure. Clica!

Gràcies a totes i tots per publicar i compartir!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.