Lliurament de premi a la millor redacció infantil sobre Mobilitat Segura

Avui, dia 20 de desembre, juntament amb STOP Accidents i la Fundació MAPFRE, hem lliurat una bicicleta i casc a en F.M., alumne de 3r de primària del Col·legi Sant Josep, guanyador a nivell Catalunya de la millor carta del concurs de redacció i dibuix “Ara anem al cole caminant”.

Aquest premi, està emmarcat dins la segona edició del concurs que la Fundació MAPFRE va engegar el passat mes de maig i que finalitzarà el pròxim mes de gener amb el reconeixement del guanyador absolut d’entre els sis finalistes corresponents a les sis Comunitats Autònomes que han participat enguany, al qual també participarà en F.M. amb el seu treball.

L’objectiu del concurs és intentar conscienciar els infants sobre la importància d’adoptar comportaments responsables quan caminen per la via pública, camí de l’escola.

En aquesta edició, han estat més de 1000 els participants d’arreu de Catalunya i en F.M ha donat una lliçó a tothom sobre les conseqüències que poden comportar les distraccions per a la mobilitat segura.

Esperem que gaudi de la seva bicicleta i que S.Boi pugui seguir reconeixent els nostres infants com a referents de la Mobilitat Segura.

Moltes Felicitats!

Seguim…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.