L’OMAP ens explica com li va la represa!

Des de l’OMAP comparteixen amb nosaltres com els està anant, com ho fan, quan van poder obrir, què estan fent, quanta gent han atès i quina previsió d’horaris de treball tenen. Agraïm moltíssim que ens tinguin al dia!! Clica! Sabràs com els va!

 

 

La nostra Oficina d’Atenció a les Persones una vegada més ha estat al servei de la ciutadania en aquests moments tan greus. El seu caràcter transversal i versàtil ha permès reforçar i protegir els drets de la ciutadania, facilitant l’exercici dels seus drets i facilitant el compliment de les seves obligacions.

 

En cada moment ens hem adaptat a les necessitats: vam començar donant atenció telefònica (més de 7.000 trucades) i suport a la tramitació electrònica mitjançant el servei T’Ajudem, acompanyant en les dificultats de la tramitació electrònica: donant suport a necessitats emergents com a la Oficina Reactivem, a la campanya de trucades a la Gent Gran, a la gestió del Padró d’habitants.

 

 

Aquestes imatges i la del destacat han estat preses per les mateixes companyes de l’OMAP

 

En el moment en que l’estat de la pandèmia ho va permetre vam obrir l’Oficina presencialment, va ser el 29 de maig, sent una de les primeres institucions públiques del municipi que va obrir les seves portes. Vam començar obrint al matí i després també a la tarda.

 

Per donar servei als col·lectius que no tenen accés a la Administració Digital estem oferint des del 29 de maig atenció presencial mitjançant cita prèvia i ja s’han atès més de 1.000 persones.

 

Una novetat important és que la Cita prèvia només la dona el personal de la OMAP per telèfon un cop s’ha fet un bon triatge de la necessitat a cobrir i de proposar altres mitjans de solució que no requereixi per part de la ciutadania un trasllat a les dependències amb un possible risc….

Fins al dia 9 de juliol romandrà oberta matí i tarda presencialment, i continuem amb el servei telefònic i el suport i acompanyament en la tramitació electrònica.

 

Aquestes imatges que publiquem a continuació han estat realitzades i cedides per les companyes i els companys de CCOO, mostren com tenim l’entrada de la PB de la Casa de la Vila amb les prevencions sanitàries implantades per atendre la ciutadania:

Una resposta a «L’OMAP ens explica com li va la represa!»

  1. Mesures importants realitzades per protegir sanitàriament i marcar una nova realitat a la situació inédita que estem visquent.
    Gràcies als i a les professionals de tot l’Ajuntament i d’aquest Servei en particular, pel seu compromís demostrat abans i durant tota aquesta Crisi Sanitària, amb una feina complexa i de necessària alta implicació professional; un aspecte valuós en el Servei Públic.
    Felicitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.