Massiva afluència de famílies al circuit viari infantil de la Policia Local a la Fira de la Puríssima.

L'equip d'Educació Viària de la Policia Local ha instal·lat, amb motiu de la celebració de la 71ª edició de la Fira de la Puríssima, un circuit viàri infantil de bicicletes i patinets, el qual ha gaudit de gran acceptació, no només entre les famílies de la nostra població sino també entre moltes altres vingudes des d'arreu de Catalunya i fora de la Comunitat.

Ubicat al C/Baldiri Aleu, al cor de l’espai destinat a la Mobilitat Sostenible, els educadors policials han instal·lat un circuit viari infantil de bicicletes i patinets, per tal que  els infants visitants de la Fira poguéssin gaudir d’aquest mentre els seus familiars observaven les seves evolucions.

El disseny del circuit ha permès als nens familiaritzar-se amb les normes viàries més bàsiques, com senyals verticals de direcció obligatòria, STOPs, Cediu el Pas, circulació en glorietes, etc.

Donada la previsió d’afluència estimada al circuit, els educadors han estat recolçats durant els tres dies que aquest ha romàs en el lloc per la Julia, monitora de l’esplai La Greska, així com per la Maria i l’Andrea, voluntàries i estudiants d’auxiliar d’infermeria del Campus Docent de Sant Joan de Déu d’Esplugues i, puntualment pel Xavi, estudiant voluntari de cicle superior de primària.

Finalment, pel circuit han passat un total de 492 usuaris, repartits entre els dies 6, 7 i 8 de desembre, els quals procedien de més de 22 ciutats diferents com València, Valladolid, Burgos o, més a prop nostre, de l’Hospitalet de Ll., Cornellà de Ll., Abrera, S.Pere de Ribes, Sabadell i, òbviament, de Sant Boi, entre d’altres.

No cal dir que aquest equip considera un gran èxit la instal·lació del circuit a la Fira, tot esperant poder tornar en properes edicions,  així com deixar palesa la idoneïtat de creació d’un equipament fix com a taller d’aprenentatge viari pels nostres escolars a Sant Boi.

2 respostes a «Massiva afluència de famílies al circuit viari infantil de la Policia Local a la Fira de la Puríssima.»

 1. Fantàstica la iniciativa. Ajuda a inculcar als més petits consciència en educació viària.
  Una petita critica constructiva: caldria que el material del circuit fos de més qualitat.

  Salutacions.-

  1. Gràcies pel teu comentari, Josep M.
   Intentem que la canalla, principal usuària de la instal·lació, experimenti de manera autònoma la presa de decisions dins el circuit viari.
   Totalment d’acord amb la teva apreciació. Intentarem també, en la mesura de les nostres possibilitats, millorar la qualitat dels materials que conformen el circuit en benefici dels seus usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.