Memòria de Gestió de 2016

La Memòria de Gestió de l'exercici 2016 de l'Ajuntament i de les empreses municipals, ja està començada. Aquest és l'esquema del treball que estem seguint des de la Unitat d'Assistència a la Planificació i l'Avaluació per redactar-la. En aquest moment estem recopilant la informació que proporciona cada àrea.

 

Tenim aquesta feina encarregada, algunes persones de les diferents àrees ja ho saben perquè ens hi hem posat en contacte per demanar la informació del què han fet l’any 2016. Però com que no tothom n’està al cas, aquest post és per explicar-ho i que tindrem la informació final en forma de Memòria de Gestió. Aquesta Memòria pretén destacar el què i amb quins recursos provoquem efectes a al ciutat.

Quina informació estem demanant?

Estem identificant de cada servei, els departaments i les unitats, posant el programa pressupostari de cadascú.

I preguntem, què hem fet durant el 2016? Aquí tractarem de descriure les accions, els projectes, i les iniciatives efectuades i relacionar-les, si és possible amb el Pla de Govern 2015-2019, indicant la prioritat, el repte o la mesura.

També trobarem la informació dels indicadors principals: els econòmics, és a dir, la despesa i els ingressos; els resultats, primers productes obtinguts, serveis, objectius assolits; l’impacte, especificant quins s’han assolit o quins canvis s’han promogut i finalment, els beneficiaris i les beneficiàries, tant directes com indirectes.

De seguida que la tinguem feta, i aprovada, ho publicarem, serà cap a mitjans de maig. Gràcies per la col·laboració de tothom.

Si voleu veure l’esquema amb més detall, obriu el document annex en PDF a la dreta de la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.