Memòries de Gestió

Finals de mandat, i toca fer balanç. Possiblement moltes de vosaltres sereu víctimes nostres, de la Unitat d'Assistència a la Planificació i Avaluació (popularment, UAPA), quan us fem (reiterades) demandes de dades i informació sobre allò que hem fet el conjunt de serveis enguany.

I no serà el primer cop: fa 2 anys i l’any passat, ja us en vam demanar per poder fer les memòries de gestió. Com que no vam compartir de forma idònia el producte final, voldríem fer-ho ara. Creiem que són productes que poden ser útils consultar, especialment quan necessitem saber què han fet altres serveis.

I així també ens serà més fàcil explicar per a què volem i què en fem de tota la informació que ens subministreu.

No són dos “totxos” a l’ús: són memòries més visuals, més amables, amb alguns apartats diferents:

  1. Els destacats: és una selecció d’aquelles actuacions que, pel motiu que sigui (quantitat de despesa, actualitat, nivell estratègic, novetat, etc.), s’han volgut subratllar a nivell tècnic i polític en aquell any en qüestió.
  2. Innovació: és un recull d’actuacions que s’han assenyalat per part de les companyes de cada servei, per tenir algun element de novetat o innovació.
  3. Xarxes: el 2016, es van recopilar totes les xarxes de les que formàvem part com a municipi.
  4. Premis i distincions: el 2017, hem agrupat el conjunt de mèrits, premis i reconeixements a diferents projectes municipals.

Ambdues memòries les podeu consultar directament a: www.plagovern.santboi.cat

Igualment, les podeu obrir directament des d’aquí:

Memòria 2016

Memòria 2017

2 respostes a «Memòries de Gestió»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.