Moltíssimes gràcies per tots els aprenentatges, Carles!

Només han passat unes setmanes, però a la UAPA ja trobem a faltar al Carles Peidró. Algunes acabem d’aterrar i hem treballat poc amb ell, d’altres una mica més els darrers anys i la majoria ja portàvem més de 10 anys fent un gran tàndem per a la planificació i l’avaluació de polítiques públiques d’aquest Ajuntament; això sí, totes coincidim en que és un crack tant a nivell personal com professional i és una persona que fa molt fàcil la feina en equip. El seu sentit de l’humor, carisma, entusiasme, flexibilitat, empatia i tarannà conciliador el fan ser un gran company, i no tenim dubte que també faran que sigui el millor Cap que la Unitat de Centres Educatius podria haver tingut.

Durant molts anys, ha estat una peça clau en les sessions participatives per a la planificació estratègica, així com a les d’avaluació de polítiques. Ell és molt modest, però té una ment creativa i privilegiada que li permet plasmar en paper informació i dades de manera sintètica i visual, de gran calat professional. No li agrada quedar-se estancat i sempre està disposat a aprendre de tothom que li envolta (i aquestes també n’aprenen molt d’ell). Troba molt inspirador conèixer noves formes de fer, noves corrents i sempre intenta buscar la forma de portar-les cap al seu terreny, pel que porta la motxilla plena d’eines molt útils per la seva nova etapa.

Carles, li poses cor i emoció a tot el que fas, i aquesta motivació per fer millor les coses i provocar canvis que beneficiïn a tothom de ben segur també l’encomanaràs a qui tinguis ara més a prop teu. Amb una barreja de sentiments entre tristesa perquè ens deixes i alegria per la nova oportunitat i reptes que tens endavant, tot l’equip de la UAPA et desitgem sorts i molts encerts… vamos!!

Una forta abraçada,

Llorenç, Lluïsa, Ferran, Àlex, Maite, Mireia i Natalia

Publicat el  

Una resposta a «Moltíssimes gràcies per tots els aprenentatges, Carles!»

  1. Uauuuu!! Sense paraules. És preciós que em feu saber tot això, no té preu. I crec que tots i totes, allà on estiguem, hem de tenir l’oportunitat de treballar i créixer amb persones que creen entorns on ens sentim confiades, on podem fer coses noves, equivocar-nos, compartir-ho, dir-nos de tot i després tornar a començar, on sentir-nos reconfortades i acollides quan venen maldades. I això ho heu fet possible.
    Gratitud infinita. Emocionat de debò. I més ara, que encara ho puc explicar 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.