MOONotemàtica, una nova exposició fotogràfica a Cal Ninyo…

EL VESTÍBUL, Espai d'art a Cal Ninyo. Tindrà lloc la inauguració, el dimecres 10 de maig, a les 20.34 hores. CAL NINYO. Major, 43. Aquesta exposició fotogràfica és una mostra del fotògraf Joan Ramon Molero i la podrem gaudir fins al 7 de juny. No te la perdis!

 

El Vestíbul, espai d’art a Cal Ninyo acull des del dimecres 10 de maig fins al 7 de juny  de 2017, l’exposició “MOONotemàtica”, que recull una mostra dels treballs del fotògraf amateur veí de Castelldefels Joan Ramon Molero.

Molero és castelldefelenc de naixement i una persona molt arrelada a la població, de professió director de comunicació d’una escola universitària, es considera un fotògraf amateur autodidacte que utilitza una càmera pont (aquella que no és ni compacte ni réflex). Ell mateix diu que no en sap gaire sobre el món de la fotografia i que el que li agrada és disparar amb la seva càmera per capturar moments plens de llums i de colors, o la seva mancança.

Podem gaudir de les seves obres amb una visita a l’equipament, però també tenim l’opció de fer-ho de forma virtual a través del seu perfil a Instagram http://www.instagram.com/jrmoleroyll

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.