NIT DE TELESCOPIS A LA BIBLIOTECA. El cel de Sant Boi

El 27 de juliol, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer us proposa una experiència nocturna inoblidable. Clica per saber què!

Amb motiu de la presència del Planeta Mòbil a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer amb projeccions continuades des del 24 de juliol al 3 d’agost (consultar horaris), i dintre del projecte BiblioLab, us convidem a una observació nocturna del cel des de la terrassa de la Biblioteca.

Si t’acostes a la Biblioteca et podràs apassionar observant el cel de Sant Boi de nit sota el guiatge d’astrònoms aficionats, que portaran els seus telescopis i que ens permetran descobrir el cel més enllà del que ens deixen veure els ulls a simple vista.

I si tens telescopi porta’l! Serà una ocasió immillorable per tal de conèixer a gent amb qui compartir afició. Que no saps com funciona? Porta’l igualment. Aprofitarem també aquesta trobada per ensenyar-vos a treure el màxim rendiment al vostre equip. No cal que tingueu coneixements previs de cap tipus.

El muntatge d’instruments començarà a les 21h a la terrassa de la Biblioteca i l’observació pròpiament dita es farà a partir de les 22h (quan s’hagi fet fosc). T’explicaran com es munten els telescopis o com cal observar els diferents tipus d’astres.

Vols veure Saturn i els seus anells o els cràters de la Lluna? Vine a la Biblioteca el proper dijous 27.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.