NO TENIM POR!!

La Policia Local de Sant Boi de Llobregat, present a l'ofrena d'espelmes i flors en memòria de les víctimes dels l'atemptats del passat dijous 17 d'agost de 2017.

  

NO TENIM POR!!.

Aquest és el lema escollit pel conjunt de ciutadans de Barcelona, Catalunya i Espanya per fer front i mostrar el seu rebuig a la barbàrie en forma de terrorisme que va patir el cor de Barcelona i Cambrils durant la tarda-nit del passat dijous 17 d’agost.

Un acte terrible i execrable, exempt de sentit per la gran majoria de la nostra societat, el qual no té cabuda en forma alguna dins la nostra concepció sobre els drets fonamentals de les persones i la seva convivència pacífica i civilitzada.

La Policia Local de Sant Boi de Llobregat vol manifestar, aixímateix, el seu rebuig total a qualsevol acte que atempti contra la vida de les persones, així com mostrar el seu condòl per les víctimes d’aquests recents atemptats, tot desitjant una satisfactòria recuperació dels ferits en els mateixos, aportant un espelma a l’altar improvisat per la ciutadania catalana al mosaic de Joan Miró, a la Rambla de Barcelona.

Aquesta ofrena ha estat aportada de manera solidària i desinteressada pel nostre company José Arenas i la seva dona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.