Nou díptic de difusió escolar

Que les noves formes adoptades per la ciutadania per realitzar els seus desplaçaments han deixat de sorprendre a ningú, és una realitat. Que aquestes provoquen, més vegades de les desitjades, situacions de risc, també.

Per això, l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Equip d’Educació Viària de la Policia Local, ha creat el nou díptic sobre reglamentació relativa als vehicles de mobilitat personal i patinets elèctrics, a partir de la recent publicada Ordenança municipal reguladora de l’ús de cicles, bicicletes, patinets i vehicles de mobilitat personal (VMP).

Pretenem així que, sobretot els nostres joves usuaris de patinets elèctrics, es conscienciïn sobre la necessitat d’adoptar conductes i comportaments responsables que no generin conflicte amb la resta d’usuaris/àries de la via pública en el seu entorn viari.

 

diptic patinets PER ESCOLES

 

Donarem difusió i repartirem entre la totalitat dels centres escolars d’educació secundària, batxillerat i cicles formatius, sobretot, i a primària, més de 2.000 díptics amb un recull molt visual de les normes i recomanacions per circular de manera segura amb vehicles de mobilitat personal pel nostre territori.

Si us plau, ajudeu-nos a fer arribar el contingut d’aquest díptic a totes les persones que creieu que pugui ser del seu interès.

Adjuntem arxiu PDF descarregable del díptic.

Seguim…

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.