Nou site municipal: SANT BOI nextEU

Llancem el portal nexteu.santboi.cat, que ofereix informació sobre els projectes municipals co-finançats per la Unió Europea a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya.

L’equip tècnic de diversos àmbits de treball de L’Ajuntament, amb el suport de la recentment creada Oficina Tècnica Next Generation, està fent un esforç per elaborar propostes guanyadores per a la millora i transformació de la ciutat. La feina que estan duent a terme ja està donant els primers resultats positius, havent aconseguit 4 subvencions per un import total de 3,3 milions d’euros.

 

Aquelles persones involucrades en la implementació dels projectes cofinançats poden trobar a Sant Boi nextEU documentació, identitat visual, normativa i recursos de suport per a la correcta gestió i execució dels fons.

L’espai web també pretén recollir les principals novetats relacionades amb els Fons Next Generation d’interès per la ciutadania, teixit social i econòmic de la ciutat.

En trobarem el vincle a les Novetats de la Portada de l’Ajunta.net.

També hi podrem accedir a través de les Notícies de l’apartat Ajuntament de la intranet, i a dins de Fons Europeus que conté aquest mateix apartat.

Publicat el  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.