Nou torn especial policial per combatre la Covid-19

Pocs dies després que el Govern Català publiqués al DOGC un conjunt de mesures per combatre el Coronavirus a diferents poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el nostre Ajuntament ha reaccionat impulsant la creació d’un torn especial policial per tal de fer front als incompliments a aquestes, entre d’altres.

El torn està format per agents VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES.

 Aquests agents,  trobant-se en la seva majoria gaudint del seu merescut període de vacances i,  després de venir desenvolupant tasques pròpies com a servei essencial durant l’estat d’alarma, s’incorporen al torn especial per prestar servei en jornades de 18:00 a 02:00h. mentre durin aquestes restriccions.

La seva tasca principal serà la de vetllar pel compliment d’allò que disposa la Resolució SLT/1746/2020,  de 17 de juliol, en relació a les recomanacions, prohibicions i obligacions de la ciutadania sobre mesures sanitàries.

Posarem l’accent en els incompliments sobre aforament de terrasses i locals, obligació de portar mascareta, punts de concentració de joves i botellots, distància social, desplaçaments, etc.

Des d’aquí, apel·lem a la responsabilitat  i seny personal que ens condueixin a frenar el ritme de contagis actuals.

Cuideu-vos, cuidem-nos!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.