Nova campanya del Mercat de Torre de la Vila: compra a domicili

El Mercat de la Torre de la Vila ha posat en marxa la prova pilot del nou servei amb la col·laboració de l'associació Sombici i de Sant Boi Comerç. També fan sortejos setmanals. Llegeix el post, hi trobaràs els telèfons de les parades adherides, ja pots fer la comanda!

 

Aquest nou servei de domicili del Mercat de la Torre de la Vila, es realitza en col·laboració amb l’associació de comerciants, Sant Boi Comerç.

 

S’ha posat en marxa la prova pilot del servei de compra a domicili per import d’un euro per parada amb la col·laboració de l’associació Sombici.

Així, amb una trucada podem encarregar la compra i el mateix dia ens la porten a casa. D’altra banda, se sortegen setmanalment vals de compra per bescanviar a les parades adherides a la campanya.

 

 

Presentem veure la imatge de la campanya i els telèfons de contacte dels diferents paradistes, hi ha una xarcuteria, una peixateria, una carnisseria, una polleria i una fruiteria. També hi ha les indicacions de contacte per qui vulgui obrir-hi una parada.

Des del Departament de Promoció de la Ciutat compten que el servei funcioni correctament i es pugui traslladar la iniciativa a tots els mercats municipals, referents del producte fresc del nostre municipi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.