Nova eina: visor d’actuacions a l’espai públic

Ja tenim en obert una nova eina a l’abast de totes: “Obres Sant Boi“, un visor de seguiment de les obres i actuacions realitzades des de 2015. Permetrà tenir informació actualizada i localitzada sobre plànol, del conjunt d’actuacions a l’espai públic, tant a nivell urbà com de l’entorn natural, tant des de grans projectes de reurbanització com d’accions de manteniment. Informació que inclourà, entre d’altres, la descripció de l’actuació, el pressupost, les dates d’inici i de finalització, o imatges d’inici i final de les obres.

Contribuirà directament a la transparència de l’acció municipal en matèria d’obres i esdevindrà un instrument de seguiment i avaluació de les polítiques que intervenen sobre l’espai públic.

És una eina viva, que encara està en procés de disseny i de poder completar tota la informació sobre el conjunt d’actuacions realitzades fins a data d’avui. En un futur, el procés de representació sobre plànol  i d’actualització d’informació s’anirà automatitzant.

Aquest producte és fruit del treball dels i les companyes del Servei d’Infraestructures i Espai Públic i del Departament d’Informació de Base, amb la col·laboració del Servei d’Equipaments Públics, del Servei de Medi Ambient i de la UAPA.

S’han aprofitat les funcionalitats del programari què ja disposem, amb la qual cosa no s’ha generat cap despesa afegida. El visor és e-responsive, adaptable a les pantalles dels mòbils i inicialment només per a sistema Android, i en un futur també per IoS.

L’adreça definitiva d’enllaç s’habilitarà al web municipal en els propers dies:  www.santboi.cat/visorobres. Mentrestant, us facilitem una adreça interna per ja poder tafanejar-hi i utilitzar-la.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.