Nova pista viària infantil a la Pça.Teresa Valls i Diví

Orgull personal i satisfacció professional!

Aquesta és la definició que impera en l’estat d’aquest Equip d’Educació Viària en veure culminat un dels projectes que ha estat concebut, creat i dissenyat pels seus membres, en forma de pista viària infantil.

Des de fa uns dies, alguns de vosaltres haureu pogut comprovar com la fesomia de l’espai diàfan de la Pça. Teresa Valls i Diví ha canviat, i allà on només teníem conglomerat asfàltic gris, ara s’ha pintat una pista viària infantil de grans dimensions i ajustada a la morfologia pròpia de l’espai on aquesta s’ha ubicat.

La pista consta de rotonda ,  vies de doble i únic sentit de circulació, interseccions, senyals horitzontals, etc. , esdevenint així una autèntica eina per a aquests educadors que, a disposició específica de la comunitat educativa dels centres escolars propers, facilitarà les activitats de foment d’ús de la bicicleta entre l’alumnat i l’oci familiar en general.

La proposta dinamitzadora de l’espai va ser creada i dissenyada després de detectar necessitats reals dels centres educatius dels barris de Marianao i Ciutat Cooperativa, en relació amb la inexistència d’equipaments propers que afavoreixin l’aprenentatge d’ús de la bicicleta com a vehicle sostenible i saludable i del qual aquest Ajuntament és ferm defensor en benefici d’una millora del nostre medi ambient i mobilitat.

La pista viària de la Pça.T.Valls i Diví s’uneix així a la ja existent entre els carrers Coín i Màlaga, al barri de Casablanca i al Parc Ciclista Can Dubler, al C/Murcia, com a elements de simulació del trànsit real i dotació d’habilitats i coneixements viaris per als futurs conductors en les seves fases inicials prèvies a la seva incorporació al trànsit real.

No cal dir que la nova pista de trànsit infantil pot ser, així mateix, utilitzada per patinets sense motor.

Agrair la implicació dels companys del Dpt. de Mobilitat, del Dpt. de Cultura i  Joventut, així com a les regidories dels districtes de barri de Marianao, Ciutat Cooperativa i els seus respectius tècnics de barri.

Que la gaudiu!

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.