Novetats a la plantilla des de finals de juny

La darrera publicació de novetats a la plantilla la vam publicar a finals de juny, des de llavors hi han hagut noves incorporacions a la plantilla de l’Ajuntament, però també canvis de llocs de treballs que és important comunicar.

Noves incorporacions

Angela Herrera Molina, ha estat contractada com a Tècnica dinamització, comunicació i recerca de les activitats de Coboi, del projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) InnoDelta confinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, amb el tipus de contracte de duració determinada d’interès social/foment de l’ocupació agrària, amb data d’inici el 1 de juliol 2021 i de finalització el 31 de desembre 2022.

Ester Muñoz Baques, ha estat contractada com a treballadora desocupada, tècnica oficina reactivem, dins del projecte “Pla de reactivació de l’ocupació” en el Marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020 de la Diputació de Barcelona, amb data d’inici el 1 de juliol 2021 i de finalització el 31 de desembre 2021.

Sergi Rodríguez Santiago, ha estat contractat com a integrador social, per treballador desocupat per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social per la realització de la subvenció concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya destinada al Programa Treball i Formació COVID-19. Amb el tipus de contracte de duració determinada d’interès social/foment de l’ocupació agrària, amb una data d’inici de 5 de juliol 2021 1 i finalització 08 de setembre 2021.

Andreu Heredero Vidal, ha estat nomenat funcionari interí, com a Tècnic/a de Cooperació, Solidaritat i Pau de la Unitat de Cooperació, Solidaritat, Pau, Mediació i Restauració Comunitària. Aquest nomenament serà efectiu a partir del dia 15 de juliol de 2021 i fins la finalització de la baixa per maternitat, permisos per maternitat i període vacacional de la titular de la plaça, si escau.

Marina Aguilar Palà, ha estat nomenada funcionària interina, com a Tècnic/a de Cooperació, Solidaritat i Pau de la Unitat de Cooperació, Solidaritat, Pau, Mediació i Restauració Comunitària. Aquest nomenament serà efectiu a partir del dia 19 de juliol de 2021 i fins que se’n resolgui el preceptiu procès de selecció de personal per ocupar dita plaça.

Canvis a la plantilla

La Sílvia Lombarte Bel ha estat declarada en situació administrativa de serveis especials  respecte l’Ajuntament de Sant Boi, fins que acabi el seu nomenament com a càrrec directiu a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. El canvi és efectiu a partir del 12 de juliol.

Ocuparà el lloc de treball de Gerent de l’empresa municipal Bressolgramenet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.