Novetats a la Plantilla des de juliol de 2017

Han passat mesos, i hi ha hagut molts moviments a la plantilla. Tants, que alguns dels reforços ja no els reflectim en aquest post. Tot i així hi ha persones que havent tingut contractes de mesos i ja estat acabats continuen fent substitucions. Persones en excedència per diversos motius, han tornat i d'altres n'estan gaudint justament ara.

Aquestes són les persones que han començat a traballar amb nosaltres, i unes quantes han canviat de lloc. Cap al final veurem les excedències, exhaurides i noves.

Ens hagués agradat tenir les fotografies de tothom, però no les tenim a l’abast. Algunes són de fa temps, servirà per fer un exercici de memòria?

Han reingressat després d’excedències

Estan en excedència

Durant aquests mesos, han estat amb nosaltres, s’ha extingit la relació laboral inicial i continuen perquè estan substituint altres companyes i companys temporalment:

Altres persones que han estat fent substitucions durant aquest temps o han estat contractades per a feines concretes i un temps determinat, i ja no hi són:

Iván Merino Fajardo, com a tècnic/a auxiliar d’Organització, adscrit al Servei de Qualitat, Transparència i Innovació. Amb contracte de treball de durada determinada d’interinatge a partir del 15 de novembre de 2017 fins al 15 de gener de 2018. Com a conseqüència de la substitució de l’Albert Valentí Armengol mentre desenvolupava les tasques de gestió i planificació de les eleccions autonòmiques 2017.

 

Contractació de durada determinada de les persones que es detallen a continuació com a operaris/àries de Jardineria, adscrites al Departament de Brigades, com a conseqüència de l’acumulació de tasques dins el col·lectiu de Jardineria de la Brigada de Manteniment, en relació amb la neteja de brutícia de les zones verdes, des del 15 de novembre de 2017 fins al 31 de desembre de 2017:

Nordin Daoui
Marcos Gallardo Ramírez
Nil Argente Mohand
Jesus García Ortega
Rafael Ros Vélez
Khadija Elhsissen
Sheila Arévalo Gil
Montserrat Avellaneda Grueso

Contractació de durada determinada d’obra o servei, de les persones que es detallen a continuació com a peons d’eleccions d’aquest Ajuntament, per a la realització de les tasques corresponents a les eleccions Autonòmiques 2017, des del dia 15 de novembre de 2017 fins al dia 5 de gener de 2018:

Carolina Vicedo Rodríguez
Susana Garcia Morales
Montserrat Sabat Alejandre
Denyvaldo de Castro Martínez
Alberto Aranda Solas
Jose Ramon González Boza
Marc Lázaro Franch
Susana Fernández Ciprés
Andrea Chavero Trujillo
Laia Cárdenas Martínez
Juan José Rubia Pérez
Agustín Hernández Iglesias

Carmen Julia Alcaraz Jiménez, com a administrativa d’Eleccions. Amb contracte de treball de durada determinada d’obra o servei des del 7 de novembre de 2017 fins al 5 de gener de 2018. Com a conseqüència de la realització de les tasques corresponents a les eleccions autonòmiques 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.