Novetats europees – 11 de juny

Aquest espai és per a compartir les principals novetats sobre els projectes europeus en que participa l'Ajuntament, així com notícies, jornades i convocatòries europees que poden ser d'interès per a les diferents àrees de treball.

FINANÇAMENT

  • Segona convocatòria del Programa d’ajuts per actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial

S’obre la segona convocatòria per la concessió de subvencions del Programa d’ajuts per a actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial a Catalunya.

L’objecte d’aquest programa d’ajuts és incentivar i promoure la realització d’actuacions en el sector industrial que redueixin les emissions de diòxid de carboni i el consum d’energia final, mitjançant la millora de l’eficiència energètica.

El Programa d’ajuts està regulat per l’Institut a la Diversificació i l’Estalvi d’Energia (IDAE) i a Catalunya, l’Institut Català d’Energia (ICAEN) és l’òrgan gestor. Els ajuts seran cofinançats amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) dins el Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya (POPE) 2014-2020.

  • Convocatòria Europa Creativa Media per crear una xarxa de cinemes que fomentin el cinema europeu

El Programa Europa Creativa reuneix accions de suport als sectors culturals i creatius europeus. Una de les branques d’aquest programa es la MEDIA, que promou la competitivitat, l’escalabilitat, la cooperació, la innovació i la sostenibilitat mitjançant la mobilitat al sector audiovisual europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*