Novetats europees – 11 de juny

Aquest espai és per a compartir les principals novetats sobre els projectes europeus en que participa l'Ajuntament, així com notícies, jornades i convocatòries europees que poden ser d'interès per a les diferents àrees de treball.

FINANÇAMENT

  • Segona convocatòria del Programa d’ajuts per actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial

S’obre la segona convocatòria per la concessió de subvencions del Programa d’ajuts per a actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial a Catalunya.

L’objecte d’aquest programa d’ajuts és incentivar i promoure la realització d’actuacions en el sector industrial que redueixin les emissions de diòxid de carboni i el consum d’energia final, mitjançant la millora de l’eficiència energètica.

El Programa d’ajuts està regulat per l’Institut a la Diversificació i l’Estalvi d’Energia (IDAE) i a Catalunya, l’Institut Català d’Energia (ICAEN) és l’òrgan gestor. Els ajuts seran cofinançats amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) dins el Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya (POPE) 2014-2020.

  • Convocatòria Europa Creativa Media per crear una xarxa de cinemes que fomentin el cinema europeu

El Programa Europa Creativa reuneix accions de suport als sectors culturals i creatius europeus. Una de les branques d’aquest programa es la MEDIA, que promou la competitivitat, l’escalabilitat, la cooperació, la innovació i la sostenibilitat mitjançant la mobilitat al sector audiovisual europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.