Novetats europees – 14 de maig

Aquest espai és per a compartir les principals novetats sobre els projectes europeus en que participa l'Ajuntament, així com notícies, jornades i convocatòries europees que poden ser d'interès per a les diferents àrees de treball.

PROJECTES

  • La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer participa en la iniciativa europea The Europe Challenge amb un projecte sobre salut i sostenibilitat. 

La iniciativa europea vol afrontar alguns dels reptes europeus més importants, com el futur de la salut i el medi ambient, treballant en xarxa amb usuaris i usuàries de biblioteques d’arreu del continent.

El projecte compromet i capacita les biblioteques a participar i les seves comunitats de persones usuàries a participar en el redisseny del futur de l’espai públic, des d’una perspectiva social global. En el cas de Sant Boi, es treballarà com les biblioteques poden contribuir a replantejar la naturalització dels espais urbans de la ciutat per a la millora de la salut i la biodiversitat. Des de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer s’impulsaran accions de cara a la salut de les persones, el seu benestar emocional, la millora de la qualitat de vida i la construcció d’una ciutat verda i saludable.

Amb motiu de la iniciativa s’ha realitzat una entrevista a Maria Montia Enrich, directora de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. La podreu trobar a la pàgina 38.

SUPORT AL TALENT JOVE EMERGENT

  • El projecte TransEuropeCREATE! dona suport al talent musical juvenil

El projecte TransEuropeCREATE! cerca 25 joves músics per ajudar-los a crear, produir i comercialitzar un nou repertori de música original. El projecte tracta qüestions musicals independents reals, finançat per Europa Creativa en el marc de l’acció preparatòria “Music Moves Europe”. El programa pretén formar joves músics per ajudar-los a crear i produir, però també a comercialitzar, un nou repertori de música original durant la durada de l’acció, durant sis mesos, i dotar-los d’eines, mentoria i impuls per mantenir la seva activitat després del campament. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.