Pedalem en entorn segur

Aquest any lectiu, l'Equip d'Educació Viària de la Policia Local, aposta de manera ferma per l'ús de la bicicleta com a vehicle per a trajectes curts. Per això, fomentarem la utilització del Parc Ciclista amb escolars de cicle superior d'educació primària i ESO.

Coneixes el Parc Ciclista de Sant Boi “Can Dubler”?

Inaugurat el 21 de Setembre de 2011, el Parc Ciclista s’ubica a la plaça Can Dubler, que dona nom a l’equipament municipal, amb accés des del carrer de Múrcia i entre els carrers Josep Castells i la Riera del Fonollar.

Aquest va ser construït a l’espai que ocupaven les antigues fàbriques Manufacturas Españolas Dubler, S.A. i Cooperativa Tèxtil Santboiana per, posteriorment,  i a la finalització de producció d’aquestes empreses, esdevenir el Parc de Can Dubler.

El Parc Ciclista de Sant Boi, de titularitat pública i gestió cedida al Club Ciclista Sant Boi, té dos recorreguts de 966 i 450 mts respectivament, el qual és utilitzat durant tot l’any com a instal·lació d’entrenament de ciclisme de carretera i patinatge de velocitat, tant d’abonats com per persones amb entrades puntuals a preu simbòlic.

Durant el transcurs d’aquest any lectiu, l’Equip d’Educadors de la Policia Local, hi ha programat nombroses activitats amb els diferents centres escolars de la nostra població, per tal d’afavorir la pràctica de la conducció de bicicletes en entorn segur, permetent als alumnes l’adquisició de les habilitats necessàries per a la seva futura incorporació al trànsit rodat a la via pública, alhora que dinamitzem la instal·lació.

Si encara no coneixeu el Parc Ciclista Can Dubler i voleu apropar-vos amb la familia per fer un volt o recabar més informació, clickeu l’enllaç de la seva web.

http://www.parcciclistasantboi.com/es/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.