PERSONES: quina informació hi trobarem

En aquesta secció hi trobarem els apartats que ens posen al dia del què estem fent al nostre col·lectiu, la gent que treballem a l'Ajuntament. Les activitats que portem a terme, els canvis que hi ha a l'organització, qui es jubila, els naixements a les nostres famílies, les novetats, etc. A la foto, grup de companys i companyes jubilats el dia que ho va fer la Mercè Petit.

 

De moment, en aquesta secció hi tenim creats cinc apartats, alguns segueixen la línia de la darrera revista i ens posen al dia del què passa al nostre col·lectiu:

  • Moviments a la Plantilla
  • Entrevista
  • Companys que s’han jubilat
  • Ja han nascut!
  • Vols opinar?

L’Entrevista, ens farà conèixer aspectes interessants, curiosos, rellevants, diferents, desconeguts, etc. de persones que formem el col·lectiu de treballadors/es. De moment proposem l’Entrevista de Proust, com a idea, però segons qui sigui la persona entrevistada, podrà ser adaptada al seu perfil, com ja fèiem a la revista anterior.

 

Hi anunciarem els naixements que han tingut lloc a les nostres famílies, això vol dir que tant parlem de files i fills, com de nétes i néts. Feu-nos arribar les dades i les fotografies perquè ho puguem compartir.

 

 

Vols opinar? En aquest espai el sentit és doble, per una banda recordem que es pot publicar comentaris, opinions, i fer propostes noves a través de la bústia de Comunicació Interna, i finalment si la persona es registra, pot editar en els àmbits que se l’autoritzi. I d’altra banda, es manté l'”oportunitat” del Vols opinar? perquè serà un espai on poder fer comentaris.

 

Resumint, aquest és l’espai dedicat a la interacció entre nosaltres per promoure la cohesió i la implicació a l’organització previstes al Pla de Comunicació Interna, té aquests objectius:

  • Generar vincles de pertinença a l’organització a través del foment de la participació en el funcionament organitzatiu,
  • Potenciar el coneixement mutu i la relació entre el col·lectiu de treballadors/es.
  • Potenciar el coneixement i la difusió del projecte municipal i el seu desenvolupament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.