Poli de guarderia is back!!

 

Prop de 700 alumnes de la totalitat de les escoles bressol de la nostra població, amb edats compreses entre els 2-3 anys, han tornat a rebre la visita dels educadors policials durant els mesos de maig i juny, dins del programa desenvolupat per l’Equip.

Amb aquestes visites programades l’educador policial pretén activar les funcions cognitives de la canalla per començar a assimilar conceptes viaris i actituds de risc, tot allò en forma de jocs i activitats adequades a la seva edat.

No hem d’oblidar que, durant la seva infantesa, els/les nens/es aprenen actituds per imitació de les persones que els envolten, sent de vital importància per part dels adults que els acompanyen no caure en accions contradictòries al carrer amb allò que els infants han aprés al seu centre escolar o d’acollida.

Serà a partir d’aqui i durant tot el seu cicle escolar fins arribar a l’edat adulta que els agents que formem l’Equip d’Educadors acompanyarem i farem costat a la canalla, guiant-los en companyia dels seus pares/mares i mestres, per afavorir una incorporació efectiva i segura dels mateixos a l’entorn viari, social i convivencial.

Seguim…!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.