Portes Obertes a la Casa de la Vila per Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi va obrir de nou les portes de l'Ajuntament a les persones que van volen veure els espais que habitualment no són acessibles al públic. I de nou va ser tot un èxit, matí i tarda, companyes i companys van mostrar i explicar la història de l'edifici, què es fa a les dependències, i fins i tot nous projectes que estem posant en marxa gràcies al cofinançament amb fons europeus.

L’Ajuntaflaix va ser el tret de sortida per fer la crida a la col·laboració de companyes i companys a fer d’amfitriones de la Casa per acompanyar les persones que ens visitessin.

Després les xarxes socials van avisar ciutadades i ciutadans, per convidar a visitar l’Ajuntament. I van venir, van ser grups grans i petits, i gent de totes les edats, al matí sobretot grups d’escoles de Sant Boi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com sempre, la visita a l’arxiu, com és i tot el que conté deixa tothom sorprès. Els encanta moure’s per la sala de plens, asseure’s a les cadires dels membres electes, pensar també que s’hi casa la gent… El despatx de l’alcaldessa, es mira de manera embadalida: hi ha tanta història, premis i distincions a la ciutat, peces d’art, el quadre original de Tàpies de l’11 de setembre que està reproduït al mosaïc de la plaça de Catalunya…

Van fer la visita 117 persones entre el matí i la tarda, i en el recorregut es va  explicar com ens organitzem per àmbits per treballar, com és la nostra xarxa de connexió de telecomunicacions amb la resta de dependències municipals i alhora, com l’estem completant gràcies a estratègies noves com és la DUSI Capaci[u]tat, que com que l’hem començada fa poc encara no es coneix tant. I la visita acaba amb un detallet de record per haver vingut i la perspectiva de la plaça, les vistes magnífiques a montanya i al riu des del terrat!

Aprofitem per agrair tothom la seva col·laboració, especialment les amfitriones i els amfitrions que van acompanyar els nostres visitants, i recordem amb documents gràfics aquesta Diada!

 

Fotos realitzades per l’Esther Coscojuela, excepte la segona que és del Cristobal Avilés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.