Portes Obertes a la Casa de la Vila per Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi va obrir de nou les portes de l'Ajuntament a les persones que van volen veure els espais que habitualment no són acessibles al públic. I de nou va ser tot un èxit, matí i tarda, companyes i companys van mostrar i explicar la història de l'edifici, què es fa a les dependències, i fins i tot nous projectes que estem posant en marxa gràcies al cofinançament amb fons europeus.

L’Ajuntaflaix va ser el tret de sortida per fer la crida a la col·laboració de companyes i companys a fer d’amfitriones de la Casa per acompanyar les persones que ens visitessin.

Després les xarxes socials van avisar ciutadades i ciutadans, per convidar a visitar l’Ajuntament. I van venir, van ser grups grans i petits, i gent de totes les edats, al matí sobretot grups d’escoles de Sant Boi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com sempre, la visita a l’arxiu, com és i tot el que conté deixa tothom sorprès. Els encanta moure’s per la sala de plens, asseure’s a les cadires dels membres electes, pensar també que s’hi casa la gent… El despatx de l’alcaldessa, es mira de manera embadalida: hi ha tanta història, premis i distincions a la ciutat, peces d’art, el quadre original de Tàpies de l’11 de setembre que està reproduït al mosaïc de la plaça de Catalunya…

Van fer la visita 117 persones entre el matí i la tarda, i en el recorregut es va  explicar com ens organitzem per àmbits per treballar, com és la nostra xarxa de connexió de telecomunicacions amb la resta de dependències municipals i alhora, com l’estem completant gràcies a estratègies noves com és la DUSI Capaci[u]tat, que com que l’hem començada fa poc encara no es coneix tant. I la visita acaba amb un detallet de record per haver vingut i la perspectiva de la plaça, les vistes magnífiques a montanya i al riu des del terrat!

Aprofitem per agrair tothom la seva col·laboració, especialment les amfitriones i els amfitrions que van acompanyar els nostres visitants, i recordem amb documents gràfics aquesta Diada!

 

Fotos realitzades per l’Esther Coscojuela, excepte la segona que és del Cristobal Avilés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*